So-Me

Internett tjenester / E-handel, Kommunikasjon / PR

So-Me yter konsulent- og rådgivingstjenester til organisasjoner som ønsker å være en del av det sosiale livet på internett og samtidig presentere seg selv på sosiale medier. Ved å utvikle strategier, analyser, design, web-løsninger, kampanjer og annonser leverer vi komplette løsninger til våre kunder.

Vi har levert våre tjenester til flere større kunder som NRK, Tyrkiareiser, Telio, AIK og Philadelphia International Airport for å nevne noen. Vi jobber tett sammen med våre oppdragsgivere for å utvikle løsninger på sosiale medier som de best vil bli fornøyd med. Dette gir en skreddersydd løsning til hver enkelt organisasjon.

So-Me er drevet av unge mennesker som har høy arbeidsmoral og holder seg oppdatert på sosiale medier. Dette, sammen med høy kompetanse innen fagfeltet sosiale medier og bred erfaring, gjør oss til en unik støttespiller for bedrifter som ønsker å utvikle seg på sosiale medier.

Visjon

Våre verdier

Personlig – vi ønsker å gi våre kunder et personlig preg og knytte sterke bånd

Innovativ – våre tjenester skal være preget av innovasjon og nyskapning. Innovasjon er nøkkelen til forbedring og det ønsker vi skal være den første byggesteinen i alt vi gjør.

Løsningsorientert – vi skal alltid finne en løsning på et problem

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om So-Me

Adresse

Gustavs Gate 2
0351 Oslo