<  
>  

Østfold Energi AS

Olje / Gass / Energi / Kraft

Østfold Energi er en energiprodusent med utviklingsambisjoner og arbeider systematisk med å utvikle sine aktiviteter innenfor fornybar energi.

Østfold Energis virksomhet omfatter vannkraft, vindkraft, energigjenvinning og fjernvarme. Selskapet har egne vannkraftverk i Indre Sogn og i Østfold. I tillegg eier Østfold Energi, gjennom Norsk Vannkraftproduksjon AS, kraftverkene Siso og Lakshola i Nordland sammen med NTE. Selskapet er videre medeier i vindkraftparken Mehuken i Sogn og Fjordane og eier to energigjenvinningsanlegg i Østfold. For tiden arbeider selskapet aktivt med å bygge ut fjernvarme i Østfold.

Visjon

Vårt hovedmål
Å øke aksjonærenes verdier samtidig som bedriftens betydning i samfunnet ivaretas

Våre verdier
Langsiktighet
Miljøansvar
Vilje til utvikling

Antall ansatte

Ca 90 ansatte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Østfold Energi AS
Jobbmuligheter i Østfold Energi AS

Østfold Energi har om lag 90 ansatte, fordelt på en rekke yrkeskategorier, deriblant sivilingeniører, bygg- og anleggsingeniører, dataingeniører, driftsoperatører, økonomer og annet administrativt personale.

Som ansatt i Østfold Energi, og energibransjen generelt, kan du forvente varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn, stabile arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø.

Fornybar energi er en viktig del av løsningen på klimautfordringene. Energibransjen i Norge står derfor ovenfor spennende og utfordrende oppgaver i tiårene som kommer. For å gjennomføre disse oppgavene trenger vi kloke, kreative hoder som kan finne løsninger som gir mer fornybar energi.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse: Glengsgata 19 1706 Sarpsborg