Lindorff

Øvrig, Regnskap

Bli en del av teamet vårt! Lindorff kan tilby et bredt spekter av karrieremuligheter i et dynamisk og sterkt fagmiljø og er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere.

Markedet for kredittjenester gjennomgår raske endringer og vi skaper morgendagens løsninger. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss, og kompetanseutvikling er satt i system gjennom vårt eget Lindorff Academy. For å beholde verdifull kompetanse er vi opptatt av å gi våre medarbeidere karrieremuligheter og rekruttere internt.

Kreditthåndteringsbransjen fyller en viktig samfunnsrolle – noe vi er ydmyke for. Vi finner gode løsninger for våre kunder og deres kunder. Kjerneverdiene våre setter standarden for hvordan vi opptrer; profesjonalitet, kundefokus, resultatorientert og omtanke.

Motiverte og engasjerte medarbeidere er avgjørende for trivsel, prestasjoner og resultater. Vi ønsker at Lindorff skal være en arbeidsplass der folk trives. Derfor gjør vi mye for å skape sosiale møteplasser som bidrar til et godt arbeidsmiljø og en sterk bedriftskultur. Gjennom et bredt aktivitets- og treningstilbud jobber vi målrettet for å øke jobbnærværet og posisjonere oss i tet som en av landets mest helsefremmende arbeidsplasser!

Les mer
Fakta om Lindorff
Hovedkontor
Stockholm
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Lindorff

I Driftsavdelingen innenfor Lindorff Credit Services jobber 28 engasjerte medarbeidere som utfører et sett av flere type oppgaver tilknyttet håndtering av lån. Grunnet økning i arbeidsmengde er det nå midlertidg behov for flere Rådgivere til avdelingen.Vi ser etter DEG som kommuniserer godt både muntlig og skriftlig, samarbeider godt med andre, samtidig som du jobber selvstendig for å nå både ditt og teamets mål. Du liker å ha et stort engasjement til det du jobber med og ser stadig etter muligheter for å utvikle deg selv i jobben du gjør.Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:saksbehandling tilknyttet nye lån, herunder registrering og dokumentutstedelsevurdering/bevilgning av lånesøknaderkundeservice via inngående telefoni og e-postgenerelt oppfølgingsarbeid tilknyttet løpende lånstillingen innebærer utstrakt dialog med lånekunder, eiendomsmeglere, banker/finansinstitusjoner og oppdragsgivere (långivere).Vi ser etter deg som:har relevant fagkompetanse innenfor lån, evt bevilning av långjerne nylig har avsluttet en bachelor eller en masterliker å jobbe strukturert og som jobber målrettet for å oppnå gode resultaterhar en god økonomisk forståelse slik at du er i posisjon til å vurdere lånesøkers privatøkonomihar tallforståelseVi kan tilby:muligheten til å være med å påvirke og utvikle avdelingenen spennende jobb med utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskapgodt miljø med faglig dyktige og hyggelige kollegaerfleksibel arbeidstidgode pensjons- og forsikringsordningerengasjement ut året 2019 Adresse: Granåsveien,7048 Trondheim
26.08.2019 Trondheim
Vi søker etter en positiv og forretningsorientert rådgiver til avdeling InternationalVi kan tilby utfordrende oppgaver og et bredt spekter av karrieremuligheter i et ressurssterkt selskap med spennende vekstambisjoner og konkurransedyktige betingelser. Vi har vårt eget Academy for utvikling og opplæring av våre ansatte, og du vil få mulighet til å bidra i et hyggelig arbeidsmiljø som legger vekt på lagånd, samarbeid og utvikling.International er en spesialenhet i Lindorff AS som tilbyr inkasso verden rundt. Vi har Europas ledende fagmiljø innen internasjonal innfordring. International består i dag av 15 motiverte og positive medarbeidere. Avdelingen er i rask utvikling, og vi søker derfor etter ny inkassomedarbeider på heltid til vårt hovedkontor på Smestad.Arbeidsoppgaver:Arbeidet består i å saksbehandle mot skyldnere i utlandet og/eller behandle krav for utenlandske oppdragsgivere mot skyldnere i Norge.Du vil også ha kontakt med agenter rundt om i verden, samt Intrum sine søsterkontorer.Utenrettslig og rettslig inkassobehandling.Beslutte korrekt veivalg i den enkelte sak og for den enkelte skyldner.Skriftlig og muntlig kommunikasjon med skyldnere, oppdragsgivere, offentlige myndigheter og øvrige samarbeidspartnere. Mye av kommunikasjonen vil foregå på engelsk.Saksbehandling og oppfølging av definert portefølje.Reisevirksomhet er ikke forventet.Vi søker personer som:Har arbeidserfaring fra inkassoMinimum 2 årig høyskole utdannelse, gjerne innen økonomi.Relevant erfaring kan veie opp for manglende utdannelse.Behersker godt engelsk skriftlig og muntlig. Behersker søkeren flere språk enn norsk og engelsk vil dette også telle positivtPersonlige egenskaper:Du trives med å jobbe selvstendig, har stort engasjement og evner å finne gode løsninger på egenhånd. Samtidig er du opptatt av lagånd og stiller gjerne opp for dine medarbeidere for å diskutere ulike problemstillinger.Du arbeider effektivt og er beslutningsdyktig. Du er opptatt av kvalitet, men graver deg ikke ned i detaljer mer enn hva som er nødvendig for å løse oppgaven. Du er forretningsorientert og resultatorientert.Du er en positiv person med gode kommunikasjonsevner og er flink til å lytte. Du evner å se en sak fra flere sider, er omstillingsvillig og fleksibel når det kreves for å finne gode løsninger.Du har empati og evner å være ydmyk, både internt og ovenfor skyldnere.Hvis du i tillegg ønsker å utfordre og utvikle deg selv for å bidra til gode resultater for avdelingen, kan det være nettopp deg vi søker. Egnethet for stilling blir ilagt stor vekt.Vi forventer at våre søkere har ryddig økonomi.Ved spørsmål til stillingene ta kontakt med avdelingsleder for International Arezoo Almaei mobil 40 85 61 21 Adresse: 0377 Oslo
02.09.2019 Oslo
En vesentlig del av vår kjernevirksomhet er å finne gode løsninger på betalingsutfordringer. I den forbindelse ønsker vi å styrket avdelingen Legal Collection med flere rådgivere. Avdelingen har ansvaret for flere av Lindorffs største kunder innen bank og finans.Vi ser etter DEG som kommuniserer godt både muntlig og skriftlig, samarbeider godt med andre, samtidig som du jobber selvstendig for å nå både ditt og teamets mål. Du liker å ha et stort engasjement til det du jobber med og ser stadig etter muligheter for å utvikle deg selv i jobben du gjør.Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:saksbehandling og oppfølging av definert teamporteføljerettslige prosesserforhandlinger med skyldner, både skriftlig og via telefonkontakt med kunde og eksterne samarbeidspartnereVi ser etter deg som:gjerne nylig har avsluttet en bachelor eller en masterer nysgjerrig med evne til å tenke helhet og nyttløsnings- og kundeorienterthar tallforståelseVi kan tilby:muligheten til å være med å påvirke og utvikle avdelingenen spennende jobb med utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskapgodt miljø med faglig dyktige og hyggelige kollegaerfleksibel arbeidstidgode pensjons- og forsikringsordninger Adresse: Granåsveien,7048 Trondheim
12.08.2020 Trondheim

Rekrutteringskalender

  • AUG 26
    2019
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse