<  
>  

Statistisk sentralbyrå

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Statistisk sentralbyrå - en institusjon som teller!

SSB har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet. Offisiell statistikk er nasjonens felles faktagrunnlag og viktig for et levende demokrati. Statistikk skal speile samfunnet og vise utviklingstrekk for blant annet befolkning og levekår, økonomi, miljø og næringsvirksomhet. Både privatpersoner, næringsliv, myndigheter, medier, utdanningsinstitusjoner og forskere skal ha glede og nytte av norsk offisiell statistikk.

Statistisk sentralbyrå er et av få statistikkbyråer i verden med egen forskningsavdeling. Den utgjør et av de største forskningsmiljøene i landet.

Antall ansatte

Rundt 600 medarbeidere, derav omtrent 100 forskere, jobber i Oslo, og rundt 400 har sin arbeidsplass i Kongsvinger. I tillegg arbeider om lag 200 intervjuere rundt om i landet.

Fakta om Statistisk sentralbyrå
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Statistisk sentralbyrå
Jobbmuligheter i Statistisk sentralbyrå

Det finnes mange jobbmuligheter i SSB. Det er spennende og utviklende å jobbe hos oss. Temaene vi jobber med er dagsaktuelle.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

SSB ansetter mange nyutdannede hvert år, og har god erfaring med dette. Som nyutdannet får du gjerne et spesifikt fagområde å jobbe med, som du følger opp fra A til Å.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (47)

Fakta om Statistisk sentralbyrå

Adresse

Oslo:

Besøksadresse:
Kongens gt. 6

Postadresse:
Postboks 8131 Dep,
0033 Oslo

Kongsvinger:

Besøksadresse:
Otervn. 23

Postadresse:
2225 Kongsvinger