Politiets data- og materielltjeneste

Politiets data- og materielltjeneste (PDMT) er et særorgan under Politidirektoratet med ansvar for forvaltning av IKT, materiell, samband og EBA i politi- og lensmannsetaten, samt den høyere påtalemyndighet. Særorganet betjener også andre enheter og etater innen statsforvaltningen. Organisasjonen har ca 280 stillinger og er lokalisert på Jaren i Gran kommune og Majorstua i Oslo og har regionkontorer i Bergen, Trondheim og Bodø. PDMT er en IA-bedrift, og er i en vekstfase.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet og utnytte potensialet i befolkningens samlede kompetanser. Staten oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb i staten.

Søkere må være oppmerksomme på at opplysninger kan bli offentliggjort selv om de ber om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlisten.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

0369 OSLO