<  
>  

Norges Bank Investment Management

Investment management

Norges Bank Investment Management er Norges Banks kapitalforvaltningsenhet. Vi forvalter Statens pensjonsfond utland, ofte kalt oljefondet, og deler av Norges Banks valutareserver.

Vår oppgave er å sikre høyest mulig avkastning på fondet innenfor investeringsmandatet som Finansdepartementet har fastsatt. Gjennom aktiv forvaltning og aktivt eierskap søker vi å ivareta fondets investeringer og på denne måten sikre finansielle verdier for fremtidige generasjoner av nordmenn.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Norges Bank Investment Management
Jobbmuligheter i Norges Bank Investment Management

Som forvalter av et av verdens største fond har vi utviklet en forvaltningsorganisasjon med høy kompetanse og globalt perspektiv.Vi har nesten 450 ansatte fra 31 nasjoner. Fondet er i vekst, og investeringsmandatet blir stadig mer komplekst. For å matche dette, rekrutterer vi mennesker som har høy ekspertise, har spesialisering og er innovative. Arbeidsmiljøet er mangfoldig og resultatorientert.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som et av verdens største fond tilbyr vi spennende karrieremuligheter i en rekke disipliner innen kapitalforvaltning. Hvis du planlegger en karriere innen dette fagfeltet, kan vi tilby deg et givende arbeidsmiljø for faglig utvikling og vekst.

NBIMs Investment Talent Programme Trainee

Kandidatene i vårt traineeprogram får enestående muligheter til faglig utvikling og personlig vekst hos et av verdens største investeringsfond.
Trainee
1 (eller flere)
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (16)
logo
NBIMs Investment Talent Programme
Tilsvarende oljefondets langsiktig perspektiv, har vi også et langsiktig perspektiv på rekruttering og personalarbeid. Kandidatene i vårt traineeprogram får enestående muligheter til faglig utvikling og personlig vekst hos et av verdens største investeringsfond. Målsettingen med vårt traineeprogram - the Investment Talent Programme - er å sikre oss de best kvalifiserte og mest motiverte talentene i bransjen. Vi søker deg som har ferdigheter, driv og lederegenskaper til å ta på deg sentrale roller og ansvar av stor betydning for organisasjonens videre suksess. Talentprogrammet er et strukturert, toårig program. HVA KAN VI TILBY omfattende opplæring i ulike avdelinger og grupper innenfor vår organisasjon tilgang til toppledelsen, bransjespesialister og fagfolk som støtter din profesjonelle utviklingpraktisk erfaring med kapitalforvaltning gjennom utplassering i en internasjonal investeringsbank muligheten til å få en Chartered Financial Analyst (CFA) betegnelse de beste kandidatene har mulighetene for å ta en master i finans ved en topp handelshøyskole Som forvalter av et av verdens største fond er vi en høyt kvalifisert investeringsorganisasjon med et globalt perspektiv. Vi opererer i et komplekst og konkurransepreget miljø og har døgnkontinuerlig drift fra våre kontorer i Oslo, London, New York, Shanghai og Singapore. Et stadig større og mer komplekst mandat og en virksomhet i vekst byr på store muligheter.  Vi har utformet en effektiv struktur for kunne utvikle talenter i vår organisasjon. Vi tilbyr kvalifiserte kandidater spennende karrieremuligheter innenfor blant annet porteføljestyring, verdipapirhandel, risikostyring og investeringsrådgivning. HVA TRENGER DU FOR Å LYKKES gode ​​akademiske kvalifikasjoner på bachelor / masternivå interesse for finans og kapitalforvaltning sterke analytiske evner resultat- og konkurranseorientert evne til å jobbe under press besluttsom og lojal initiativrik og vitebegjærlig internasjonalt tankesett og høy grad av fleksibilitet og mobilitet  identifikasjon med våre kjerneverdier: dyktighet, integritet, innovasjon og lagånd Mer om det toårige programmet Om søknadsprosessen For å vurdere hvorvidt Norges Bank Investment Management kan være et sted for deg å starte din investeringskarriere, oppfordrer vi deg til å delta på vår delta på våre arrangementer på campus for å møte folk fra vår organisasjon.  

Adresse

NBIM, Bankplassen 2, 0107 Oslo