<  
>  

Kontorene innen Saga Services kan tilby mange ulike tjenester innenfor regnskap, økonomi, skatt, lønn og rådgivning. Vi kan også utføre ulike administrative oppgaver for våre kunder. Her er en generell oversikt, men konkrete forespørsler må stilles til det enkelte kontor.

Et fremtidsrettet regnskapsbyrå som kontorene i Saga Services ønsker å være, tilbyr ikke bare tradisjonelle regnskapstjenester men kan bistå kundene på ulike måter innenfor det økonomisk/administrative området. Tanken er at våre kunder skal konsentrere seg om sitt kjerneområde, enten det er salg, handel, produksjon eller annet.

Fakta om Saga Services
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Saga Services
Jobbmuligheter i Saga Services

Vi er en kjede med fokus på faglig fellesskap, profilering og ellers stor frihet for franchisetakerne.
Som medlem styrer man sin egen virksomhet i stor grad, men i noen situasjoner er det en fordel å være stor. Da er Saga Services en støttespiller.

Vil du være franchisetaker i Saga Services?

Franchise

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (5)
logo
Vil du være franchisetaker i Saga Services?
Vi er en kjede med fokus på faglig fellesskap, profilering og ellers stor frihet for franchisetakerne. Som medlem styrer man sin egen virksomhet i stor grad, men i noen situasjoner er det en fordel å være stor. Da er Saga Services en støttespiller. Vi kan glede oss over at samtlige kontorer i kjeden har god organisk vekst! Kjedekontoret og medlemmene videreutvikler løpende konseptet. Ut i fra denne filosofi - og markedsmulighetene generelt - tror vi at kjeden vil ekspandere betydelig i årene som kommer. Følgende kjedeoppgaver er sentrale: Drive generell profilering av kjeden Fremforhandle gode rabattordninger og priser hos våre leverandører Arrangere samlinger for faglig utvikling Bidra til at Saga Services framstår som en attraktiv arbeidsplass. Bistå med å optimalisere driften på medlemmenes kontorer Være en samtalepartner for kontorene når de trenger det. Støtte medlemmene i markedsarbeidet Saga Services ble etablert som kjedekonsept i 2003. Kjedekontoret er på Hønefoss. For nærmere opplysninger kontakt Adm direktør Simon Dahl - epost simon.dahl@sagaservices.no telefon +47 99 57 10 31

Fakta om Saga Services