<  
>  

Geodata

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Geodata er et norsk IT selskap som hjelper bedrifter i å se nye sammenhenger ved hjelp av geografiske informasjonssystemer (GIS).

Vi hjelper virksomheter med å navigere riktig ved hjelp av GIS
Vi leverer løsninger og tjenester til mange ulike virksomheter innen privat og offentlig sektor. Felles for alle våre løsninger er at de effektiviserer arbeidsprosesser og gjør det mulig for virksomheter å ta bedre beslutninger ved hjelp av geografiske analyser.

Vi er markedets GIS-integrator
Vi syr bredden av kompetanse og teknologi sammen i en integrert løsning basert på verdensledende teknologi fra Esri, som er den internasjonale markedslederen innen GIS.

Geodata AS har ca 110 ansatte, med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Steinkjer, Stavanger og på Hønefoss.

Visjon

Vi hjelper verden å se og forstå nåtidens utfordringer, slik at vi kan bygge en tryggere fremtid.

Antall ansatte

120

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Geodata

Ønsker du deg en arbeidsgiver som gir deg frihet og fleksibilitet samtidig som du får bryne deg på utfordrende oppgaver?
04.12.2022 Oslo
Jobbmuligheter i Geodata
Jobbmuligheter i Geodata

Grenseløse karrieremuligheter

Å jobbe i Geodata betyr at du får ta del i et spennende miljø som leverer løsninger og tjenester som skaper verdier og gjør hverdagen bedre for våre kunder. Vi tilbyr utfordrende stillinger med gode utviklings-muligheter og konkurransedyktige betingelser. Selskapet har et dynamisk miljø og våre medarbeidere har høy kompetanse og stort engasjement.

Hos oss får du en ypperlig mulighet for en karriere i det verdensomspennende Esri-nettverket som Geodata er en del av. Esri er markedsledende innenfor GIS internasjonalt, som gir deg grenseløse muligheter.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Hos oss vil du kunne jobbe med de største private og offentlige aktørene innen bransjer som energi, olje og gass, varehandel, forsvar, politi, stat og kommune.

Du får tilgang til et verdensomspennende kompetansenettverk og blir en del av et godt, sosialt miljø med inkluderende og kunnskapsrike kolleger.

Sammen utvikler vi verdensledende teknologi og gir stort rom for personlig initiativ.

Vi søker stadig etter kandidater som kan være med å utvikle Geodata i fremtiden. For å lykkes med dette, ser vi etter deg med spesiell interesse og nysgjerrighet rundt GIS og IT.

Få mer informasjon om hva vi tilbyr studenter ved å lese mer på våre studentsider: www.geodata.no/Malgruppesider/Studenter

Rekrutteringskalender

  • DES 04
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

PB 9036 Grønland
0133 Oslo