<  
>  

Norsk Regnesentral

Ingeniøryrker: Øvrig, Konsulenttjenester: Øvrig, Non-profit- / interesseorganisasjoner

Norsk Regnesentral (NR) er et non-profit forskningsinstiutt tilsvarende som SINTEF. NR arbeider innen IKT og statistisk modellering. Innen de to områdene holder NR er høyt internasjonalt nivå. NR er lokalisert på Universitetet i Oslo og har et tett samarbeid med universitetet. NR utfører forskningsprosjekter finansiert fra store bedrifter som Statoil og DnBNOR, offentlige etater, forskningsrådet, EU-kommisjonen og en lang rekke mindre kunder. Problemstillinger kan være estimere fiskebestanden, utforming av datasystemer og totalrisikoen til et finanskonsern.

Visjon

Forskning som brukes og synes.

 

Fakta om Norsk Regnesentral
Hovedkontor
Oslo (UiO)
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1985
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Norsk Regnesentral

Vi søkerDet er stor etterspørsel etter Norsk Regnesentrals kompetanse, og vi vil styrke laget ytterligere.Vi trenger to forskere i bildeanalyse
09.10.2022 Oslo
Jobbmuligheter i Norsk Regnesentral
Jobbmuligheter i Norsk Regnesentral
Søknader fra personer med master innen IKT og statistikk er velkommen. Vi har også personer med bakgrunn i fysikk og andre kvantitative fag. 40% staben har doktorgrad. Vi ønsker faglig dyktige personer som er interessert i anvendt forskning, kan utføre oppdrag for krevende kunder og samarbeide med kollegaer og kunder.
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Alle ansatte i forskningsavdelingen blir ansatt som forskere.
Bildegalleri

Adresse

Besøksadresse:
Gaustadallen 23
Kristen Nygaards hus
0373 Oslo