<  
>  

Svane Bemanning

Rekruttering / HR / Bemanning

Svane Bemanning AS er et landsdekkende bemanningsselskap i Norge med hovedkontor i Trondheim, som tilbyr fleksible og effektive konsulent- og bemanningsløsninger, for kortere og lengre oppdrag innenfor bygg/anlegg, industri og andre tekniske fagområder. Svane Bemanning er i hovedsak en bedrift som leier ut nordisk og utenlandsk personell tilegnet kundens behov og kvalifikasjonskrav. Hjemmeside: www.svanebemanning.no

Fakta om Svane Bemanning
Vi ser etter
Ledig Stilling
19.06.2023
Trondheim
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Svane Bemanning

Svane Bemanning AS letter etter mekanikere for langvarighet for oppdrag i TrondheimVi kan tilbyrkonkurransedyktig lønn fleksibilitet dersom du må hente
19.06.2023 Trondheim
Jobbmuligheter i Svane Bemanning
Jobbmuligheter i Svane Bemanning

Svane Bemanning AS er et bemanningsselskap som har bred erfaring innen bygg/anlegg og industribransjen. Vi ønsker å stille med faglig dyktige medarbeidere, som lett kan tilpasse seg nye oppdrag og kolleger i våre kunders bedrifter.  Vi ønsker personell som har viljen til å stå på og gjøre en bra jobb. Er du den søm har vilje til å gjøre ditt ytterste for å få en fast jobb, da er du den rette for oss.

Administrasjonen i Svane Bemanning AS består av både nordmenn og polske medarbeidere, med bred erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Dette til stor fordel når vi presenterer kandidater ute hos våre bedrift, enten det dreier seg om prosjektansettelse, vikariater eller rekruttering til faste ansettelser.

Hos Svane Bemanning AS er du sikret riktig lønn, arbeidskontrakter, et godt sosialt miljø, grundig opplæring, samt muligheter for videreutvikling og karriere. Gjennom vår kundebase og våre nettverk kan vi gi deg muligheter til nytt arbeid!

Sjekk gjerne ut mer om oss på vår hjemmeside: www.svanebemanning.no

Bli kjent med Svane Bemanning

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse

Hanskemakerbakken 3
7018 TRONDHEIM