Dede Klinikk

Helsesektor / Omsorg

Det er en spesialist poliklinikk for indremedisin og fordøyelsessykdommer med avtale med Helse Vest RHF.

Som kjent er det lang ventetid for utredning av slike pasienter og Helse Vest har opprettet ny hjemmel for dette. Klinikken skal utrede og behandle pasienter med fordøyelsesplager. Det blir et utstrakt samarbeid mellom klinikken og sykehuset i Stavanger.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Dede Klinikk

Vi søker vikar for vår helseesekretær som er for tiden langtids sykemeldt.Arbeidet omfatter allminnelig sekretæroppgaver og laboratoriearbeid.Dessuten kan sekretæren blir opplært i å assistere i endoskopi prosedyrer. Det blir derfor mye variert og spennende arbeid.Krav til kompetanseUtdannet helsesekretær.Erfaring som helsesekretærØnsket kompetanseErfaring med Winmed/CGM elektronisk pasient journal.Personlige egenskaperAnsvarsfullOmsorgsfullNøyaktigServiceorientertNysgjerrig Epost: isaac.essilfie@dede-klinikk.nhn.no
26.06.2019

Rekrutteringskalender

  • JUN 26
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Dede Klinikk