<  
>  

Sparebanken Vest

Bankvirksomhet

Sparebanken Vest - Vestlandets ledende finanshus

Sparebanken Vest er et frittstående, børsnotert finanskonsern som driver bank-, forsikring- og finansieringsvirksomhet i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane.

Hovedkontoret ligger i Bergen. Banken har 63 salgssteder og ca. 830 medarbeidere. Forretningsidéen til banken er todelt, basert på bankdrift, men også på samfunnsengasjement.

Visjon

Sparebanken Vest skal gjennom profesjonell drift vere en drivkraft for utvikling i samfunns- og næringslivet på Vestlandet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sparebanken Vest

Vi ønsker å ha Norges Beste Mobilbank og å være Norges Beste Sparebank. Siden 2016 har vi toppet ratingene i App Store og Google Play med vår mobilbank. I november 2019 gikk vi til topps i BearingPoint sin kåring av Norges beste digitale produktopplevelse. Gjennom tilgjengeliggjøring av banktjenester over moderne APIer har vi utviklet flere nasjonale tjenester som konkurrerer med de beste i landet Bulder bank, Folio og Buffer.no.For å også være blant de beste også i tiden framover ønsker vi å få med oss enda flere dyktige utviklere på vårt lag!Banking Services Forretningstjenester - UtviklerI gruppen Banking Services har vi tre team som jobber med å gjøre bankens tjenester og data tilgjengelig til interne og eksterne partnere på en moderne stack med høye krav til sikkerhet, oppetid og ytelse. Vi søker etter en utvikler til å bli med på ett slikt team, med erfaring innenfor noen av disse områdene:Net/C#Azure/sky tjenesterKjennskap til DevOps tankegang og verktøyAPI-Utvikling, standarder og verktøyOg skulle du i tillegg ha erfaring innenfor:Kuberneteshendelsesbasert arkitektur /meldingstjenesterer dette supert!Skulle du ikke treffe på alt her, så fortvil ikke. Vi ønsker å treffe deg som er nysgjerrig og opptatt av å utvikle deg videre. Du som er en engasjert lagspiller som ønsker å skape gode kundeopplevelser sammen med oss andre.Hvordan er det å være utvikler hos oss? IT-utvikling er en sentral del av det som utgjør bankens totale verdi for våre kunder. Vi har tatt et strategisk valg om intern, lokal utvikling framfor out-sourcing. Vi har et godt og tett samarbeid på tvers av alle våre team og miljø, de som utvikler løsningene våre sitter alle under samme tak i flotte og moderne lokaler i Bergen sentrum.Det er viktig for oss at våre medarbeidere hele tiden utvikler seg videre, og vi setter derfor av tid dedikert til fagdager og spennende læreaktiviteter med jevne mellomrom. Du kan se frem til gode sosiale anledninger hvor du kan bli bedre kjent med dine kollegaer og et miljø hvor vi har et sterkt ønske om å hjelpe hverandre og feire sammen.Vår visjon er at Vestlandet skal være et best mulig sted å bo, og som ansatt er du med på å bidra til overskuddet som fordeles til gode formål for å styrke regionen.Fra 2019 lanserer vi også kundeutbytte til alle kunder med lån eller innskudd hos oss.Vi gleder oss til å høre fra deg!Vi er herfra. Det gjør en forskjell. Adresse: 5011 Bergen
15.08.2020 Bergen
Vi i Sparebanken Vest har som ambisjon å bli framtidas sparebank. Saman med våre kundar ønskjer vi å bidra til eit berekraftig samfunn og til gjere livet på Vestlandet endå litt betre.Vår dyktige kunderådgjevar i Sogndal har bestemt seg for å byrje i ein spennande jobb utanfor banken, så vi søkjer no etter ein ny rådgjevar som skal jobbe inn mot bedriftsmarknaden i Sogn. Har du inngåande bransjekunnskap, eit godt nettverk og gjerne erfaring fra finansiering av næringslivskundar, vil vi gjerne ha deg med på laget.Våre ambisjon er å vekse i Sogn, og å levere dei beste kundeopplevingane for eksisterande og nye kundar. Vi ser etter deg som blir engasjert av å verkeleg forstå kundane sine behov, skape gode relasjonar og levere dei beste finansielle løysingane til ei kvar tid. Vi gir deg dei beste føresetnadane for dette gjennom eit svært kompetent, givande og energisk miljø.Arbeidsoppgåver:Ansvar for å foredle og vidareutvikle eigen porteføljeSkape og utvikle relasjonar til forretningsmessig samarbeidVere ein aktiv samtalepartnar og bidragsytar for våre kundar i SognGje råd om optimale løysingar innan finansiering, cash management, forsikring, pensjon og plassering.Selskapsvurdering og utarbeiding av kredittsakerVære engasjert i lokalsamfunnet, og vere til stades på dei arenaene der kundane erØnska faglege kvalifikasjonar:Høgare utdanning frå universitet eller høgskule innan finans/økonomi/administrasjon eller anna relevant utdanningØnskeleg med god kjennskap, erfaring og relasjonar inn mot næringslivet i SognGod forretningsforståing, analytiske evner og evne til å skaffe deg innsikt i bedrifter si lønnsemd og driftKunnskap og interesse for finansielle produkt og tenester som næringslivet etterspørØnska personlege kvalifikasjonar:Du har positiv energi og brukar denne til å løfte dei rundt degDu er oppteken av å skape gode kundeopplevingarDu er nysgjerrig og lærevillig med mål om å heile tiden utvikle deg vidareDu er sals- og marknadsorientertDu er strukturert og løysingsorientertDu er sjølvgåande og engasjertDu er målretta og resultatbevisstVi kan tilby deg: Ein arbeidsgjevar som er genuint oppteken av at flinke og svoltne folk får stor grad av tillit, sjølvstendig ansvar og moglegheiter til å utvikle seg Spennande moglegheiter i ein bank med sterk merkevare og stor lokal beslutningsmyndigheit Konkurransedyktige vilkår for lønn, pensjon og andre personalgode Vidareutvikling av din kompetanseKor skal du arbeide? Sparebanken Vest har kontor i Sogndal, men banken sitt marknadsområde omfattar heile indre Sogn. Ein del reising i Sogn må påreknast.Vil du vite meir om stillinga? Kontakt Regiondirektør Bedriftsmarknad Sogn og Fjordane, Arild Sandvoll på mobil 900 75 208Søknadsfrist: 15. august 2020 Adresse: 6856 Sogndal
15.08.2020 Sogndal
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • AUG 15
    2020
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Fakta om Sparebanken Vest

Adresse

Kaigaten 4
Postboks 7999
5020 Bergen