<  
>  

Sparebanken Vest

Bankvirksomhet

Sparebanken Vest - Vestlandets ledende finanshus

Sparebanken Vest er et frittstående, børsnotert finanskonsern som driver bank-, forsikring- og finansieringsvirksomhet i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane.

Hovedkontoret ligger i Bergen. Banken har 63 salgssteder og ca. 830 medarbeidere. Forretningsidéen til banken er todelt, basert på bankdrift, men også på samfunnsengasjement.

Visjon

Sparebanken Vest skal gjennom profesjonell drift vere en drivkraft for utvikling i samfunns- og næringslivet på Vestlandet.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sparebanken Vest

Det viktigste karrierevalget du tar, er laget du velger å spille for. Lagfølelsen påvirker hvordan vi har det, lagfølelsen er
03.06.2022 Bergen
Direktebank er en del av divisjon Personmarked (PM) i Sparebanken Vest, og består av 100 medarbeidere innen rådgivning, kundesenter og
06.06.2022 Bergen
Jobbmuligheter i Sparebanken Vest
Jobbmuligheter i Sparebanken Vest

Sparebanken Vest har en ambisiøs strategi, med fornying og ekspansjon som stikkord. Vi gjennomfører nå flere tiltak for å realisere denne strategien. Dette medfører mange nye arbeidsplasser, i tillegg at banken trenger ny kompetanse og kapasitet på alle felt pga større naturlig avgang i årene som kommer.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Spennende rådgiverstillinger innen personmarked og næringsliv.

Traineeprogram Trainee

Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Bergen
Les mer

Rekrutteringskalender

  • JUN 03
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri
Jobbmuligheter (50)
logo
Traineeprogram
Er du klar for et spennende år som gir deg en knallstart på arbeidskarrieren din? Vi håper du har lyst å være med oss å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Vi ser primært etter trainee innenfor utviklingsområdet, men er også interessert i å bli kjent med dyktige kandidater innen IT-drift samt forretningsutvikling.

Fakta om Sparebanken Vest

Adresse

Kaigaten 4
Postboks 7999
5020 Bergen