Sparebanken Vest

Bankvirksomhet

Sparebanken Vest - Vestlandets ledende finanshus

Sparebanken Vest er et frittstående, børsnotert finanskonsern som driver bank-, forsikring- og finansieringsvirksomhet i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane.

Hovedkontoret ligger i Bergen. Banken har 63 salgssteder og ca. 830 medarbeidere. Forretningsidéen til banken er todelt, basert på bankdrift, men også på samfunnsengasjement.

Visjon

Sparebanken Vest skal gjennom profesjonell drift vere en drivkraft for utvikling i samfunns- og næringslivet på Vestlandet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sparebanken Vest

Vil du være med å skape fremtidens sparebank?Bank- og finansbransjen står foran store endringer som kommer i et stadig raskere tempo. Vi i Sparebanken Vest har ambisjoner om å være en fremtidens sparebank og det er nå vi skaper denne.Personmarkedet er det største forretningsområdet i banken og er således et viktig satsningsområde for Sparebanken Vest. Vi søker en nysgjerrig og modig leder med særdeles god innsikt i bankmarkedet. Du vil ha det samlede resultatansvar for en region som består av følgende kontor: Jonsvoll, Vestkanten, Fyllingsdalen, Åsane, Arna, Osterøy, Lagunen, Austevoll, Voss, Kvam, Kinsarvik, Odda, Os og Fusa. Du vil ansvar for utvikling av regionen og de samlede forretningsmålene for regionen.Arbeidsoppgaver: Sikre at regionen når sine vekst- og resultatmål. Sikre at man oppnår ønsket kundetilfredshet for personkundene, EPSI og KTI gjennom aktiv jobbing med bankens Signaturopplevelser. Sikre utvikling og høy medarbeidertilfredshet for regionens medarbeidere gjennom arbeid med atferd og kulturbygging. Utøvelse av personlige bevilgningsfullmakter i tråd med Bevilgningsreglementet. Utarbeide strategi, mål og handlingsplaner for forretningsområdet. Ekstern representasjon og sikre bankens synlighet i regionen.Ønskede kvalifikasjoner: Utdanning på masternivå og gjerne en kombinasjon med merkevareledelse og økonomi. Autorisasjonsordning for Finansiell Rådgiver, AFR. Dokumenterte gode salgsresultater. Erfaring og god kunnskap fra kredittvurdering og kredittbevilgning.Ønskede personlige egenskaper: Ansvarsfull, analytisk, strukturert og kvalitetsbevisst. Kontaktskapende og relasjonsbyggende, både eksternt og internt. Ønske å lære, dele av din kunnskap og gode kommunikasjonsevner. Evne til å skape engasjement og entusiasme i eget ansvarsområde.Vi tilbyr: Karrieremuligheter i en av Vestlandets ledende organisasjoner. Konkurransedyktige vilkår for lønn, pensjon og andre personalgoder. Spennende fagmiljø i kontinuerlig utvikling.Hvor skal du jobbe? Midt i Bergen sentrum finner du Jonsvoll, vårt nye hovedkontor, vinner av Eiendomsprisen 2016. Vi mener det er et fantastisk sted å arbeide. Lyst, funksjonelt og moderne med en kantine som du vil bli glad i. Her holder vi til sammen med familien vår, som er Eiendomsmegler Vest, Frende Forsikring, Brage Finans og Norne Securities. Stillingen rapporterer til Konserndirektør Personmarked.Vil du vite mer om stillingen kontakt: Konserndirektør Frank H. Bjørndal, telefon 952 65994.Søknadsfrist 25. november 2019 Adresse: Jonsvollsgaten 2,5011 Bergen
25.11.2019 Bergen
Sparebanken Vest har som ambisjon å bli Norges beste sparebank. Vi har som mål at kundene våre skal oppleve oss som banken som leverer de suverent beste kundeopplevelsene på Vestlandet. Vi har den siste tiden hatt betydelig vekst innen bedriftssegmentet, og ønsker å styrke oss ytterligere her.Vi søker en ny Ass. banksjef som motiveres av gode kundeopplevelser og verdsetter godt lagspill, i tillegg til å være en sterk rådgiver med stort nettverk med særlig fokus innenfor segmentene fiskeri og havbruk. Du er personen som naturlig lett vil ønske å bidra til bankens porteføljevekst innenfor bedriftssegmentet. Vi tilbyr deg de beste forutsetninger for å få dette til gjennom et svært kompetent, givende og energisk miljø. I tillegg skal vi servere deg meget spennende og interessante oppgaver og sakskomplekser.Arbeidsoppgaver: Ansvar for å skape og utvikle relasjoner til forretningsmessig samarbeid Være en aktiv samtalepartner og problemløser for våre bedriftskunder generelt, med særlig fokus innen marine næringer når de planlegger nye prosjekter eller ved refinansiering av tidligere engasjement Gi råd om effektive løsninger innen finansiering, cash management, forsikring, pensjon og plassering Ansvar for lønnsomhet i egen portefølje Utvikle bankens portefølje ytterligere, både innen fiskeri og havbruk, men også innen andre bedriftssegment Være til stede og engasjert på de arenaene der kundene erØnskede faglige kvalifikasjoner: Høyere utdannelse fra universitet eller høyskole innen finans/økonomi/administrasjon eller annen relevant utdannelse Ønskelig med erfaring fra rådgiving og salg mot bedrifter God økonomisk forståelse og analytiske evner God kjennskap til næringslivet på Vestlandet God forståelse og innsikt i bedrifter sin lønnsomhet og drift Kunnskap og interesse for finansielle produkter og tjenester som næringslivet etterspørØnskede personlige kvalifikasjoner: Salgs- og markedsorientert Strukturert og løsningsorientert Selvgående og engasjert Kontaktskapende og relasjonsbyggende Målrettet og resultatbevisst Lagspiller Sulten på egen utviklingVil du vite mer om stillingen? Kontakt Regionsdirektør Simen L Aarskog på 90508019Søknadsfrist: 19.desember 2019 Adresse: Svortland,5430 Bremnes
19.12.2019 Bømlo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • NOV 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Fakta om Sparebanken Vest

Adresse

Kaigaten 4
Postboks 7999
5020 Bergen