<  
>  
Cegal AS leverer IT drift og konsulenttjenester til bedriftsmarkedet. Selskapet har i dag 70 ansatte og en årlig omsetning NOK 120 mill. Selskapet har de siste årene hatt en årlig vekst på 40%, og omsetningsveksten er kombinert med god lønnsomhet. Cegal er kjent for sterkt fokus på kunnskap, kompetanse og leveringskvalitet. I all vår aktivitet har vi fokus på kundetilfredshet og langsiktige kunderelasjoner. Vår hovedaksjonær, Private Equity fondet Norvestor, har sammen med de andre aksjonærene og selskapets ledelse lagt en plan for å kunne realisere kraftig organisk og strukturell vekst de kommende år. Vår ambisjon er å ta en ledende posisjon i det norske IT driftsmarkedet gjennom leveranser med "World Class Customer Service". Som et ledd i dette vurderer vi geografisk ekspansjon for å kunne supportere våre kunder som har kontorer i andre deler av landet.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

4313 SANDNES