<  
>  

Radisson Blu Resort Trysil

Trysil er Norges største skisenter og passerte i fjor 1 million besøkende i skianlegget. På sommeren har Trysil et stort tilbud av barmarksaktiviteter og en 25 hulls golfbane. Trysilfjellet Hotelldrift AS driver i dag RadissonBlu Resort Trysil som er et hotell med et bredt utvalg av restauranter, bowling, champagnebaren I:c Blu på toppen av hotellet, stort opplevelsesbad med verdens nordligste innendørs surfebølge - Flowrideren. I løpet av dette året vil Trysilfjellet Hotelldrift AS utvide driften med ytterligere ett hotell.
Medarbeiderne vi nå søker etter vil få anledning til å være med å utvikle en av Norges største overnatting-, servering-, konferanse- og spa bedrifter, med 900 senger, 2 restauranter, 2 barer, stor spa og velvære avdeling.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Hotellveien 1
2420 TRYSIL