<  
>  

Christiania Personell Hamar

Christiania Personell Hamar er et vikar- og rekrutteringsbyrå med arbeidsområde Hedmark og Oppland. Vi holder til i hyggelige lokaler i Strandgata 51. Siden etableringen av Christiania Personell i 1998 har våre resultatskapende bemanninger sikret oss tette og langvarige kundeforhold. Vi er kjent for høye krav, raske tilbakemeldinger, grundig oppfølging og hyggelige betingelser. Velkommen!

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Christiania Personell Hamar

Er du nyutdannet eller student og ønsker å få erfaring med regnskapsrelaterte oppgaver? Kan du jobbe dagtid, er tilgjengelig for snarlig oppstart og kan jobbe gjennom sommeren? Da ønsker vi å høre fra deg!Vi ser etter deg som har interesse for tall, er lærevillig, nøyaktig og ansvarsbevisst. Du må ha gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, og være en omgjengelig bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.Vi jobber med både midlertidige og faste stillinger hos oppdragsgivere i Innlandet. Oppdragsgiverne våre er både små og store bedrifter; et fellestrekk er at de er seriøse og ryddige.Hva må du gjøre?Klikk deg inn på <<søk på stillingen>>, last opp CV og registrer deg.Legg ved noen ord om deg selv, hva som motiverer deg og hva du er på utkikk etter.Hvorfor registrere deg hos Christiania Personell? Vi i Christiania Personell er genuint opptatt av å bli kjent med dine ønsker og kvalifikasjoner, slik at vi kan finne drømmejobben for deg!Når du har opprettet profil i vår kandidatbase vil vi ta kontakt med deg når vi har et spesifikt oppdrag som vi mener kan være interessant, og det vil være opp til deg om du ønsker å være med videre i vurderingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Adresse: 2317 Hamar
03.03.2020 Hamar

Rekrutteringskalender

  • MAR 03
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Christiania Personell Hamar

Adresse

Strandgata 51
2317 HAMAR