<  
>  

NSB

Reiseliv / Turisme / Event, Transport / Distribusjon / Logistikk

NSB AS er en av landets viktigste transportbedrifter og har tradisjoner tilbake til åpningen av den første jernbanen i Norge i 1854. Persontrafikk med tog og buss, samt godstrafikk på jernbane utgjør konsernets hovedvirksomheter. Konsernet NSB består av en rekke hel- og deleide datterselskaper. Nettbuss AS, ROM eiendom AS og NSB Anbud AS er blant de heleide selskapene. NSB Anbud vant konkurransen på Gjøvikbanen i mai 2005 og skal trafikkere denne linjen i 10 år fra sommeren 2006. NSB eier også 55 prosent av godstrafikkselskapet CargoNet AS der det svenske GreenCargo AB er den andre aksjonæren. NSB BA ble 1. juli 2002 omgjort til aksjeselskap, etter å ha vært et særlovselskap i perioden fra 1. desember 1996 da forvaltningsorganet Jernbaneverket ble skilt ut av det tidligere NSB.

Antall ansatte

8,700 ansatte totalt i konsernet.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i NSB
Jobbmuligheter i NSB
Typiske jobber for nyutdannede i NSB: Økonomi, administrasjon og finans: Regnskap, økonomi, controllere, logistikere, personal, administrativt. Teknisk: Ingeniører og sivilingeniører på maskin og elektro og teknikere på ulike nivåer. I tillegg finnes det en rekke jobbmuligheter i datterselskapene: - Buss: Nettbuss - Godstrafikk: Cargonett - Renhold: Trafikkservice - Vedlikehold: Mantena - IT: Arrive - Eiendom: ROM Eiendom

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (106)

Fakta om NSB