<  
>  

Rejlers

Høyteknologi / Elektronikk, IKT / Telekom, Ingeniøryrker: Øvrig

Rejlers i Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Hamar, Motala og Göteborg. Gjennom virksomheten i selskapene Rejlers Embriq og Rejlers Engineering er vi tilsammen ca 280 ansatte. Vi skiller oss ut ved å kombinere unik kunnskap om digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 75år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm.

Home of the learning minds. Det er vår visjon. Vi skal alltid være best på kompetanse. Det handler om å forstå våre kunders virksomhet og utfordringer – og mulighetene som ny teknologi gir for å løse utfordringene. Derfor må vi kontinuerlig jobbe med læring. Vi skal være best på å forstå kundene og vi skal være best på å tilegne oss ny teknologi. Vi tar utfordringer og får jobben gjort gjennom å dele informasjon i våre nettverk. Det er derfor vi beskriver vår bedriftskultur med verdiene: open source culture – love the challenge – brilliant networks 

Fakta om Rejlers
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1942
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Rejlers
Jobbmuligheter i Rejlers

Rejlers har betydelige vekstambisjoner i det norske markedet, og vi vil gjerne ha med deg som vil være med å bygge opp virksomheten.

 

Lyst til å jobbe på en av Nordens beste arbeidsplasser?

Du må være omgjengelig, fleksibel og strukturert. Vi forutsetter at du kan identifisere deg med Rejlers verdier: Pålitelig, Fremgangsrik, Personlig og Sunn. 

 

Rejlers er kåret til et av de beste stedene å jobbe i Sverige, og er et minst like bra sted å jobbe i Norge.

 

Ledige stillinger

Interessert i ansettelse hos Rejlers? Ta en titt på våre ledige stillinger. 

 

Foruten de utlyste stillingene, er vi alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med den rette kompetansen da etterspørselen etter våre tjenester stadig øker. Se oversikt over kompetansen som vi har behov for her »

Rejlers Nextgen Traineeprogram Trainee

The biggest trainee program in the Nordics among technical consultants.
Trainee
35
Sted
Arendal, Hamar, Kristiansand, Lyngdal, Oslo, Sarpsborg, Stavanger
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (20)
logo
Rejlers Nextgen Traineeprogram
Gjennom et omfattende trainee-program får nyutdannede og ferske medarbeidere unik innsikt og kompetanse om alle fagområdene i Rejlers, samt råd og triks for å bli en god konsulent. I løpet av det 9 måneder lange programmet vil du få en perfekt cocktail av skarpe kundeoppdrag og læring. Du blir fast ansatt fra dag 1, men får 100 timer og 4 samlinger reservert for trainee-aktiviteter det første året, hvor du vil utvikle superkreftene dine gjennom skreddersydd opplæring og profesjonell veiledning.  Nextgen gir en utviklingsvei for juniorkonsulenter og får deg til å vokse fra en nyutdannet til fullt kvalifisert konsulent!  Dette får du: En aktiv rolle i å levere verdifulle løsninger til våre kunder Deltagelse i interne prosjekter for å drive forretning Opplæring basert på ditt tekniske område og konsulentprofil Veiledning fra en strategisk rådgiver og teknisk veileder Inspirerende foredragsholdere innen personlig utvikling Business-case på tvers av landegrensene Felles samlinger i Oslo og Stockholm Muligheten til å bygge nye strålende nettverk med kolleger og kunder Deler du vår lidenskap for kontinuerlig læring? Tror du på samværets magi og en delingskultur? Er du utdannet elektroingeniør, elkraftingeniør eller kontaktledningsingeniør? Har du studert energi og miljø, elkraftteknikk, eller fagskole elkraft + GIS fag? Har du annen utdannelse eller erfaring med dokumentasjon innen el, tele, fiber eller mobil? Har du annen relevant utdanning innenfor et av våre forretningsområder? Vil du jobbe med nettinformasjonssystemer, GIS, telekom, teknisk dokumentasjon, BIM eller landmåling? Prosjektering, analyser og utredninger, beregninger (Comsol), prosjektledelse eller byggeledelse? Prosjektering av VVS-anlegg? Da oppfordrer vi deg til å søke!

Adresse

Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo