<  
>  

Rejlers

Høyteknologi / Elektronikk, IKT / Telekom, Ingeniøryrker: Øvrig

Rejlers i Norge leverer tjenester til kunder i hele Norden og er representert i Oslo, Halden, Drammen, Kristiansand, Arendal, Hamar, Motala og Göteborg. Gjennom virksomheten i selskapene Rejlers Embriq og Rejlers Engineering er vi tilsammen ca 280 ansatte. Vi skiller oss ut ved å kombinere unik kunnskap om digitalisering i kombinasjon med rådgivende ingeniørkompetanse. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 75år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm.

Home of the learning minds. Det er vår visjon. Vi skal alltid være best på kompetanse. Det handler om å forstå våre kunders virksomhet og utfordringer – og mulighetene som ny teknologi gir for å løse utfordringene. Derfor må vi kontinuerlig jobbe med læring. Vi skal være best på å forstå kundene og vi skal være best på å tilegne oss ny teknologi. Vi tar utfordringer og får jobben gjort gjennom å dele informasjon i våre nettverk. Det er derfor vi beskriver vår bedriftskultur med verdiene: open source culture – love the challenge – brilliant networks 

Fakta om Rejlers
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1942
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Rejlers
Jobbmuligheter i Rejlers

Rejlers har betydelige vekstambisjoner i det norske markedet, og vi vil gjerne ha med deg som vil være med å bygge opp virksomheten.

 

Lyst til å jobbe på en av Nordens beste arbeidsplasser?

Du må være omgjengelig, fleksibel og strukturert. Vi forutsetter at du kan identifisere deg med Rejlers verdier: Pålitelig, Fremgangsrik, Personlig og Sunn. 

 

Rejlers er kåret til et av de beste stedene å jobbe i Sverige, og er et minst like bra sted å jobbe i Norge.

 

Ledige stillinger

Interessert i ansettelse hos Rejlers? Ta en titt på våre ledige stillinger. 

 

Foruten de utlyste stillingene, er vi alltid på jakt etter dyktige medarbeidere med den rette kompetansen da etterspørselen etter våre tjenester stadig øker. Se oversikt over kompetansen som vi har behov for her »

Bli kjent med Rejlers

Bildegalleri

Adresse

Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo