<  
>  

ExxonMobil

Energi, Salg / Markedsføring, Transport / Distribusjon / Logistikk

ExxonMobil i Norge omfatter flere selskaper - bl.a. Esso Norge AS, ExxonMobil Exploration and Production Norway AS og ExxonMobil Production Norway Inc. – som alle er datterselskaper av Exxon Mobil Corporation i USA. 

ExxonMobils hovedkontor ligger på Forus i Sandnes kommune, og herfra koordineres oppstrømsaktivitetene. ExxonMobils markedsaktiviteter drives fra kontoret på Skøyen i Oslo, mens raffineriet er lokalisert ved Tønsberg.

ExxonMobil har betydelige aktiviteter innen både oppstrøm og nedstrøm i Norge.

Fakta om ExxonMobil
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i ExxonMobil
Jobbmuligheter i ExxonMobil

Vi kan tilby varierte karrieremuligheter og mange utfordringer både i Norge og i utlandet.

De fleste av våre nye kandidater har høyere teknologisk eller økonomisk utdannelse. Du starter direkte i en ordentlig jobb med tilhørende ansvarsområder, hvilket betyr at modenhet, sunn fornuft og villighet til å lære er grunnleggende egenskaper for å oppnå suksess. Jobbrotasjon spiller en viktig rolle i vårt personalutviklingsprogram, og nyansatte må i løpet de første årene forvente å gå inn i en rekke forskjellige stillinger. Dersom du synes variasjon er stimulerende, vil du vokse med mulighetene vi gir deg.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Prosjekt-, prosess-, maskiningeniør, petroleumsingeniør, geolog/geofysiker, analytiker

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere