Brun og Blid Solsenter

(Helse / Kroppspleie / Velvære)

Brun og blid gruppen driver Norges største og ledende kjede innenfor drift og markedsføring av solsentre, Brun og blid. Gruppen består av selskapene Brun og blid Solsenter AS, FSI Solsenter AS og Norsk Solariumservice AS. Brun og blid har i dag 135 solsentre i Norge, og er i stor og kontinuerlig vekst. Kjedens solsentre er lokalisert i alle byer og de fleste store tettsteder i Norge. Gruppen er også Norges største aktør når det gjelder salg av solsenger og solariumrelatert utstyr.

Les mer om Brun og Blid Solsenter
Logg inn for å få full tilgang

Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Bli franchisetaker i Brun og blid

Franchise
  • Vil du bli franchisetaker?Brun og blid har over 6 millioner besøkende i året fordelt på kjedens 140 solsentre. Brun og blidhadde i 2013 en omsetning på ca. 220 millioner kroner og sysselsatte rundt 180 personer. Franchisekonseptettil Brun og blid setter høye krav til hygiene, kvalitet og langsiktighet. Brun og blidtilbyr et solid støtteapparat innen drift og markedsføring. Hvorfor Brun og blid?Brun og blid er en av landets sterkeste merkevarer. Som franchisetaker blir man en del avmerkevaren, men også medlem av et nettverk bestående av franchisetakere over hele landet.Hvert år gjennomfører Brun og blid samlinger hvor den enkelte også har mulighet til å påvirkeretningen videre. Det er også et kvalitetstegn at de fleste franchisetakerne har vært med i en årrekke, noe som gir forutsigbarhet i utviklingen av kjeden. Hvordan få din egen Brun og blid forretningVeien til å bli en franchisetaker i Brun og blid er ukomplisert, men krever en del kapital. Konsepteter markedsledende og posisjonen utvikles gjennom kvalitetssikring i alle ledd. Solsentrenehar en forholdsvis høy pris, men driftsmarginene er svært gode da det er stor grad av automatisering.

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Brun og Blid Solsenter

Adresse

Postboks 223
5342 STRAUME