<  
>  

Brun og Blid Solsenter

Helse / Kroppspleie / Velvære

Vil du bli franchisetaker?

Brun og blid har årlig ca 6 millioner besøkende og ca 200 mill i omsetning på kjedens 130 solsentre. Vi sysselsetter ca. 180 personer. Franchisekonseptet til Brun og blid setter høye krav til hygiene, kvalitet og langsiktighet. Brun og blid tilbyr et solid støtteapparat innen drift og markedsføring.

Hvorfor Brun og blid?

Brun og blid er en av landets sterkeste merkevarer. Som franchisetaker blir man en del av merkevaren, men også medlem av et nettverk bestående av franchisetakere over hele landet. Hvert år gjennomfører Brun og blid samlinger hvor den enkelte også har mulighet til å påvirke retningen videre. Det er også et kvalitetstegn at de fleste franchisetakerne har vært med i en årrekke, noe som gir forutsigbarhet i utviklingen av kjeden.

Hvordan få din egen Brun og blid forretning

Veien til å bli en franchisetaker i Brun og blid er ukomplisert, men krever en del kapital. Konseptet er markedsledende og posisjonen utvikles gjennom kvalitetssikring i alle ledd. Solsentrene har en forholdsvis høy pris, men driftsmarginene er svært gode da det er stor grad av automatisering. Når du har funnet et senter som er av interesse, kan du sende en e-post til sol@brunogblid.no, så blir du veiledet videre i prosessen. Kjedens krav til egenkapital er minimum kr 600.000.

Fakta om Brun og Blid Solsenter
Hovedkontor
Straume utenfor Bergen
Antall ansatte
51-200
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Brun og Blid Solsenter
Jobbmuligheter i Brun og Blid Solsenter

Vi tilbyr muligheter som driftsansvarlig, samt en franchiseordning.

Bli franchisetaker i Brun og blid

Franchise

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (5)
logo
Bli franchisetaker i Brun og blid
Vil du bli franchisetaker?Brun og blid har over 6 millioner besøkende i året fordelt på kjedens 140 solsentre.  Franchisekonseptet til Brun og blid setter høye krav til hygiene, kvalitet og langsiktighet. Brun og blid tilbyr et solid støtteapparat innen drift og markedsføring. Hvorfor Brun og blid?Brun og blid er en av landets sterkeste merkevarer. Som franchisetaker blir man en del avmerkevaren, men også medlem av et nettverk bestående av franchisetakere over hele landet.Hvert år gjennomfører Brun og blid samlinger hvor den enkelte også har mulighet til å påvirkeretningen videre. Det er også et kvalitetstegn at de fleste franchisetakerne har vært med i en årrekke, noe som gir forutsigbarhet i utviklingen av kjeden. Hvordan få din egen Brun og blid forretningVeien til å bli en franchisetaker i Brun og blid er ukomplisert, men krever en del kapital. Konseptet er markedsledende og posisjonen utvikles gjennom kvalitetssikring i alle ledd. Solsentrene har en forholdsvis høy pris, men driftsmarginene er svært gode da det er stor grad av automatisering.

Fakta om Brun og Blid Solsenter

Adresse

Postboks 223
5342 STRAUME