Thon Hotels

Reiseliv / Turisme / Event, Restaurant / Servering, Hotell / overnatting

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder med cirka 2.300 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Oslo og hotellkjeden har 64 hoteller i Norge, samt fem hotell i Brussel, ett i Sverige og ett i Rotterdam. Thon Hotels har også flere leiligheter til utleie i Norge og Belgia. Kjeden er en del av Olav Thon Gruppen, og er delt i tre konsepter: Thon Budget, Thon City og Thon Conference - ulike hoteller for ulike anledninger. Verdiene til Thon Hotels er: Lokal, Uhøytidelig, Profesjonell og Engasjert.

Les mer om Thon Hotels
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Thon Hotels

Motiveres du av muligheten å få jobbe med salg i en av Norges ledende hotellkjeder? Thon Hotels søker for tiden en Account Manager med kontorplass på Strømmen. Har du en genuin interesse for salg og motiveres av resultater? Da kan dette være stillingen for deg!Thon Hotels søker Account Manager Vi ser etter deg med 'stå på'-vilje, som tørr å ta initiativ og er en god relasjonsbygger. Har du engasjementet og pågangsmotet som trengs for å selge Thon Hotels til andre bedrifter? Da er mulighetene hos oss mange og spennende! Du vil inngå i et team med flere selgere fra region Øst og din arbeidshverdag vil bestå av:Møtebooking og gjennomføring av kundemøterÅ jobbe med B2B markedet, med salg av kurs og konferanser, samt hotellavtaler for hele Thon HotelsOppsøkende salgAktiv innhenting av leads for potensielle nye kunderAnsvar for egen kundeportefølje og eget salgsbudsjettForhandlings- og kontraktsansvarÅ sikre implementering av avtaler og relasjonsbyggingReiseaktivitet for utadrettet salgsarbeid mot bedriftsmarkedetVi søker deg som:Er målrettet og inspireres av å oppnå resultaterHar driv og pågangsmot til å avslutte salgsaktiviteterEr kreativ og løsningsorientertHar god kommersiell/økonomisk forståelseEr lyttende til kundenes behov og skaper tillit i relasjoner med andre menneskerKan lese situasjoner og andre mennesker for deretter å tilpasse degEr nysgjerrig og har et ønske om å utviklesTil slutt har du en utpreget "det skulle bare mangle!"-holdning, og kan identifisere deg med våre verdier: Levende engasjert, Profesjonelt Vertskap og Viljen til å glede.Vi forventer av deg at du:Har høyere utdannelse innen relevante områder, f.eks. reiseliv, salg, er en fordel. Relevant erfaring kan kompenseres for manglende formell utdannelse.Har førerkort klasse B og kan disponere egen bilHar god fremstillingsevne på norsk og engelskHar kommersiell erfaring og/eller god kommersiell forretningsforståelseKan vise til gode resultater i tilsvarende stillingBlir en positiv bidragsyter til teametMerk at søknader behandles fortløpende. Hva du kan forvente av oss: Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du god opplæring samt videreutvikling av deg som Account Manager, gjennom salgstrening i kjeden. Du vil også få god oppfølging, samt være del av et salgsteam med et godt nettverk av kollegaer. I Thon Hotels kan du oppnå gode betingelser i kombinasjon av garantilønn og provisjon. For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Salgsdirektør Region Øst, Kim Henrik Løvlie, på telefon 971 04 944. Adresse: 0184 Oslo
27.03.2019 Oslo
Motiveres du av muligheten å få jobbe med salg i en av Norges ledende hotellkjeder? Thon Hotels søker for tiden en Account Manager med kontorplass i Stavanger. Har du en genuin interesse for salg og motiveres av resultater? Da kan dette være stillingen for deg!Thon Hotels søker Account Manager Vi ser etter deg med 'stå på'-vilje, som tørr å ta initiativ og er en god relasjonsbygger. Har du engasjementet og pågangsmotet som trengs for å selge Thon Hotels til andre bedrifter? Da er mulighetene hos oss mange og spennende! Du vil inngå i et team med flere selgere fra region Stavanger og din arbeidshverdag vil bestå av:Møtebooking og gjennomføring av kundemøterÅ jobbe med B2B markedet, med salg av kurs og konferanser, samt hotellavtaler for hele Thon HotelsOppsøkende salgAktiv innhenting av leads for potensielle nye kunderAnsvar for egen kundeportefølje og eget salgsbudsjettForhandlings- og kontraktsansvarÅ sikre implementering av avtaler og relasjonsbyggingReiseaktivitet for utadrettet salgsarbeid mot bedriftsmarkedetVi søker deg som:Er målrettet og inspireres av å oppnå resultaterHar driv og pågangsmot til å avslutte salgsaktiviteterEr kreativ og løsningsorientertHar god kommersiell/økonomisk forståelseEr lyttende til kundenes behov og skaper tillit i relasjoner med andre menneskerKan lese situasjoner og andre mennesker for deretter å tilpasse degEr nysgjerrig og har et ønske om å utviklesTil slutt har du en utpreget "det skulle bare mangle!"-holdning, og kan identifisere deg med våre verdier: Levende engasjert, Profesjonelt Vertskap og Viljen til å glede.Vi forventer av deg at du:Har høyere utdannelse innen relevante områder, f.eks. reiseliv, salg, er en fordel. Relevant erfaring kan kompenseres for manglende formell utdannelse.Har førerkort klasse B og kan disponere egen bilHar god fremstillingsevne på norsk og engelskHar kommersiell erfaring og/eller god kommersiell forretningsforståelseKan vise til gode resultater i tilsvarende stillingBlir en positiv bidragsyter til teametMerk at søknader behandles fortløpende. Hva du kan forvente av oss: Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du god opplæring samt videreutvikling av deg som Account Manager, gjennom salgstrening i kjeden. Du vil også få god oppfølging, samt være del av et salgsteam med et godt nettverk av kollegaer. I Thon Hotels kan du oppnå gode betingelser i kombinasjon av garantilønn og provisjon. For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Regional Salgsdirektør Frode W. Idsøe, telefon 907 30 596. Adresse: 4013 Stavanger
05.04.2019 Stavanger

Rekrutteringskalender

  • MAR 27
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Fakta om Thon Hotels

Adresse

Postboks 489 Sentrum
0105 OSLO