<  
>  

Thon Hotels

Reiseliv / Turisme / Event, Restaurant / Servering, Hotell / overnatting

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder med cirka 2.300 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Oslo og hotellkjeden har 64 hoteller i Norge, samt fem hotell i Brussel, ett i Sverige og ett i Rotterdam. Thon Hotels har også flere leiligheter til utleie i Norge og Belgia. Kjeden er en del av Olav Thon Gruppen, og er delt i tre konsepter: Thon Budget, Thon City og Thon Conference - ulike hoteller for ulike anledninger. Verdiene til Thon Hotels er: Lokal, Uhøytidelig, Profesjonell og Engasjert.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Thon Hotels

Vi søker en engasjert og målrettet Regionsleder til vårt dyktige salgsteam i region øst. Vi ser etter deg som har erfaring med personalledelse, og samtidig er en sterk og tydelig leder med god kommunikasjonsevne. Du er opptatt av resultatoppnåelse, tar initiativ og er proaktiv. I tillegg er du en trygg leder og motivator for de rundt deg.Dine arbeidsoppgaver/ansvarsområder vil være: . Ansvarlig for salgsresultatene i egen region. . Coache, lede og utvikle et team bestående av selgere, salgssjefer, salgskoordinator og rådgiver- kurs og konferanse (per i dag 12 medarbeidere totalt). . God personalledelse, sterk og tydelig salgsledelse og et godt samarbeid med kollegaer og øvrige avdelinger. . Initiere salgsutløsende aktiviteter for salgsteamet. . Følge opp og sikre at aktiviteter gjennomføres på en god måte.Vi forventer av deg at du har: . ledererfaring fra salg . relevant høyere utdanning . gode muntlige- og skriftlige formuleringsevner på norsk og engelsk . høy gjennomføringsevneSom person er du: Du er effektiv, ansvarlig og jobber strukturert mot målene du og teamet ditt setter seg. Du er en trygg og stabil leder som brenner for å se teamet ditt lykkes! slutt har du en utpreget "det skulle bare mangle!"-holdning, og kan identifisere deg med våre verdier levende engasjert , profesjonelt vertskap og vilje til å glede .Salgserfaring med dokumenterte resultater vil være en fordel. Førerkort klasse B er nødvendig for å utføre jobben.Hva du kan forvente av oss: Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du god opplæring samt videreutvikling av deg som leder, gjennom relevant trening i kjeden. Du vil også få god og tett oppfølging, samt være del av et salgsteam med et godt nettverk av kollegaer. I Thon Hotels vil du oppnå konkurransedyktige betingelser i tråd med stillingens innhold.Stillingen har arbeidssted på Strømmen (Stasjonsveien) og rapporterer til salgsdirektør for regionalt salg. Søknadsfristen er 2. mars, og søknader behandles fortløpende.For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Salgsdirektør for regionalt salg, Jostein Brustad på telefon 902 99 701. Adresse: 1467 Strømmen
02.03.2020 Skedsmo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Filmer

Fakta om Thon Hotels

Adresse

Postboks 489 Sentrum
0105 OSLO