Solbakken Barnehage

(Utdanning / undervisning)
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Presentasjon av arbeidsgiver

Om Solbakken Barnehage

Solbakken Barnehage er en liten privat barnehage med 27 barn, en avdeling med 18 store og en avdeling med 9 små. Barnehagen ligger på Ullern nær kollektiv trafikk, i et rolig og med  fint nærmiljø. Vi er ungt miljø med et motto om å ha "sol ute og sol inne".

 

Vi kan tilby:

Engasjert personale

Svømmeskole for førskole barna

Skiskolke for 4- 5åringene

Vangen ( leierskole for førskolebarna)

Nye utfordringer og spennende arbeidsmiljø

Lunsj

Kurs

God turmuligheter

 

 

Les mer om Solbakken Barnehage
03.08.2016 Randaberg

 

Hvordan få best mulig utbytte av KarriereStart.no som jobbsøker?  Bli medlem!

Opprett en profil og et medlemskap, og du kan markedsføre deg som kandidat, samt få tilgang til massevis av ekstra funksjonalitet som vil hjelpe deg i din jobbjakt. Alt er gratis!

 

Ledige stillinger hos Solbakken Barnehage

  • Kvalifikasjoner Utdannet barnehagelærer. Hvis ingen kvalifiserte melder seg kan vi se på andre med relevant utdannelse. Krav til språk Det stilles krav om gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig Personlige egenskaper Personlig egnethet. Evne til å arbeide selvstendig og strukturert.Den som ansettes må levere politi- og tuberkuloseattest iht. forskrift. Vi tilbyr Godt og nært tverrfaglig samarbeid Veiledning for nyutdannede Gode muligheter for påvirkning Gode velferdsordninger Gratis parkering Kort køfri kjøring fra Stavanger sentrum Nærhet til Randaberg sentrum med alt det har å tilby Randaberg kommune er IA-bedrift Seniorpolitiske tiltak Lønn/pensjon Lønns- og arbeidsvilkår iht. lokale og sentrale avtaler Pensjonsordning i Kommunal Landspensjonskasse KLP Generell informasjon/søknadsprosess Randaberg kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Det betyr at vi kun tar i mot søknader gjennom vår søknadsportal. Det er veiledning til denne på hjemmesiden vår. Dersom du trenger ytterligere hjelp må du kontakte oss. Hvis du ikke mottar passord så sjekk spamfilteret/søppelposten din, det kan hende at det har havnet der! I samsvar med offentlighetslovens bestemmelser gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om unntak. Vi tar kontakt i forkant med søkere som har bedt om dette. Det er ikke mulig å legge ved attester og vitnemål, disse må tas med til et eventuelt intervju. Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju. Stillingtype: Vikar Lokasjon: Solbakken barnehage Kontakter: Siv Tone Gya Klüver Styrer, Mobil: 41635075, Arbeid: 51411110For fullstendig utlysningstekst og elektronisk søknadsskjema: [Klikk her] Adresse: 4070 RANDABERG
    03.08.2016 Randaberg

Registrer deg i CV-database

Du kan enkelt dele din CV og gjøre den tilgjengelig for arbeidsgivere. Du vil også kunne få melding når det utlyses stillinger som matcher din CV og profil dersom du ønsker dette.

Rekrutteringskalender

  • AUG 03
    2016
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Adresse

Sigurd Iversensvei 37b
0382 OSLO