UNDREDAL BYGDEUTVIKLING

Undredal Bygdeutvikling AS er eit aksjeselskap med allmennyttige funksjonar, og driftar sentrale aktivitetar i bygda. Årlege arrangement som Geitostfestivalen og Slåttefesten er eit stort løft med sterk dugnadsinnsats. Avdelinga Undredal Guideservice er ansvarlege for drift av guidetenesta i stavkyrkja og bygda. Andre avdelingar tek seg av ymse prosjekt som skjøtsel av kulturlandskapet, restaurering av gamle bygningar, parkanlegg og generell trivsel og utvikling i bygda. Her under ligg også redaksjonen av bladet Underdølen som kjem ut 2 gonger i året.

Undredal kyrkje er frå midten av 1100-talet og den minste stavkyrkja i Noreg som framleis er i dagleg bruk.
Sesongen startar 15. mai og vert avslutta 31. august. Opningstidene er noko reduserte den fyrste og siste perioda. Midt på sommaren har vi opent frå kl. 09.30 til kl. 18.30.
På dagar med mange grupper og mange språk vert det kalla inn ekstra hjelp eller til tidlegare opning.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om UNDREDAL BYGDEUTVIKLING

Adresse

Postboks 33
5746 UNDREDAL