<  
>  

Senter for Statlig Økonomistyring

Revisjon, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Senter for statlig økonomistyring (SSØ) ble i 2004 opprettet under Finansdepartementet for å bidra til mer effektiv ressursbruk i staten. Det vil si at vi skal hjelpe statlige virksomheter til å få en bedre økonomistyring. Mer konkret betyr dette at vi blant annet utvikler metoder og verktøy, gir råd og holder kurs og leverer økonomitjenester innen lønn og personal, samt budsjett og regnskap. I tillegg forvalter vi statsregnskapet og statens konsernkontoordning.

Visjon

Vår visjon er "effektiv ressursbruk i staten". Våre verdier serviceinnstilling, troverdighet og initiativ skal prege måten vi handler og opptrer på - både overfor våre omgivelser og internt.

Antall ansatte

360 fordelt på seks regionkontorer og en sentralenhet i Oslo, hvorav Menn: 41 % Andel kvinner i lederstillinger: 16 av 39 (41 %)

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

St. Olavs gate 25, 0166 Oslo