<  
>  

Coxit PR

Kommunikasjon / PR

Vi er et fullintegrert PR- og kommunikasjonsbyrå som leverer en stor bredde av tjenester innen flere områder. Samtidig har Coxit PR en mangeårig og dedikert spisskompetanse innen blant annet teknologi og finans, noe som eksempelvis gjør Coxit PR til et ledende byrå for børsnoterte IT- og teknologiselskaper. Nettopp derfor har vi opparbeidet en betydelig kompetanse innenfor investor relations og finansiell kommunikasjon.

Vår faglige bredde strekker seg også over til andre områder som blant annet publisering, video, PR- og kommunikasjonsrådgivning, medietrening, rekrutterings-PR og design. Samtidig har vi lang erfaring med små, mellomstore og store oppdragsgivere innenfor et bredt bransjeområde.

Innenfor disse rammene etterstreber vi å levere integrert kommunikasjon. En typisk leveranse fra oss omfatter oftest en kombinasjon av flere ulike kommunikasjonsaktiviteter, som sammen utgjør en tydelig kommunikasjon og fører til en forretningsmessig gevinst for våre oppdragsgivere.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Coxit PR

Adresse

Stortingsgaten 12

0161 Oslo