<  
>  

Sira-Kvina kraftselskap

Olje / Gass / Energi / Kraft

Sira-Kvina kraftselskap er et selskap med delt ansvar (DA) som eies av Lyse Produksjon AS, Statkraft Energi AS, Skagerak Kraft AS og Agder Energi Produksjon AS. Selskapet har sju kraftverk, med en samlet årsproduksjon på vel 6000 GWh og en samlet maskininstallasjjon på 1760 MW. Kraftselskapet er sertifisert etter standardene ISO-9001 og ISO-14001. Hovedkontor med driftssentral og sentralverksted ligger på Tonstad i Vest-Agder.

Visjon

Selskapets mål er høyest mulig verdiskapning av energi- og effektressursene i Sira- og Kvina-vassdragene, og av de menneskelige og teknologiske ressursene i selskapet. Verdiskapning sees i et langsiktig perspektiv. Kraftselskapet skal bidra til å dekke eiernes behov for kraft, produsere denne til lavest mulig kostnad over anleggenes levetid og levere den til eierne i henhold til eiernes behov.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Sommerjobb i Sira-kvina Internship

Som en av landets største kraftprodusenter tilbyr Sira-Kvina faglig relaterte sommerjobber til studenter. De fleste av våre anlegg nærmer seg
Internships
1 (flere)
Sted
Sirdal
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 38 4441 Tonstad