<  
>  

Jotne EPM Technology

Internett tjenester / E-handel, Forskning og utvikling, IKT / Telekom

Jotne EPM Technology AS er et datterselskap i Jotne Information Technology AS. Selskapet leverer EXPRESS Data Manager TM, et verdensledende databaseprodukt innen interoperabilitet, sømløs kommunikasjon basert på åpne industristandarder. Vi har kontorer i Oslo, Frankrike og i Russland, samt samarbeidspartnere i våre viktigste markeder. Selskapet har i dag ca. 30 ansatte og har organisert virksomheten i fem forretningsområder, Bygg, Romfart, Sivil- og Militær Flyindustri, Forsvar, Olje og gass med felles støttefunksjoner for utvikling, markedsføring, økonomi og administrasjon. Jotne EPM Technology AS har siden 1990 jobbet i tett samarbeid med myndigheter og ledende industriaktører for å etablere mer effektiv kommunikasjon av produktdata, dvs alle data som er nødvendig for design, produksjon, drift og vedlikehold av produkter. Løsningene er basert på internasjonale standarder som f.eks. ISO 10303 (STEP, PLCS), ISO 15926 (OIL&GAS), ISO 16739 (IFC). Våre produkter er solgt til ledende selskaper som Statsbygg, DNV, Forsvaret, Selvaag-gruppen, Statens bygningstekniske etat, ESA, EADS, Airbus, Shell, Lockheed Martin, Northrop Grumman, Rockwell og US Department og Defence (Army, Navy og Air Force). Mer informasjon på: www.epmtech.jotne.com. Jotne Gruppen er et konsern med virksomheter innen industri (Jotne Industrier AS), eiendom (Jotne Eiendom AS) og informasjonsteknologi (Jotne Information Technology AS). Driften skjer i selvstendige datterselskaper innen hvert virksomhetsområde. Gruppen ble etablert i 1982 og sysselsetter i dag omlag 200 peprsoner med verksteder og kontorer i Norge og utlandet.

Antall ansatte

30

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Grenseveien 107 0663 Oslo