Danske Bank

Bankvirksomhet

Danske Bank er en nordisk bank med sterke regionale røtter. Konsernet har hovedkontor i København.

Vi er en utfordrer i Norge, og er i dag Norges tredje største bank. Vi betjener kunder i personmarkedet og bedriftsmarkedet i tillegg til store institusjonelle kunder fra 24 lokale bankkontor og fire regionale finanssentre.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Trondheim
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Våre kjerneverdier
  • Vi leverer EKSPERTISE
  • Vi opptrer med INTEGRITET
  • Vi skaper VERDI
  • Vi skaper fremdrift gjennom AGILITET
  • Vi tror på SAMARBEID
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
09.08.2019
Oslo

Ledige stillinger hos Danske Bank

Vi søker en Senior Compliance Officer til vår avdeling i Oslo. I det norske teamet vil du arbeide med både lokale og globale problemstillinger, og samarbeide tett med kolleger på tvers av landegrenser.C&I Compliance har ansvaret for Danske Bank Markets, samt de enhetene av banken som arbeider med de største konserns- og institusjonskundene i Norge og Norden. I Norge består C&I av totalt ca. 120 medarbeidere.Arbeidsoppgaver Compliance-rollen består først og fremst av å tilby støtte og veiledning til forretningen. Sammen med dine kollegaer vil du få ansvar for ledelsesrapportering og rådgivning til lederne i deres arbeidshverdag. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet innebære løpende vurdering og oppfølging av bankens etterlevelse av gjeldende regelverk. Du vil bidra med kunnskap og opplæring når nye eller endrede regler implementeres, og nye produkter og tjenester utvikles. Du skal identifisere og evaluere compliance risk, og monitorere aktiviteter innenfor forretningsområdet.Vi søker etter medarbeidere som ønsker å utvikle både seg selv og vår virksomhet. Du vil få et stort ansvar og mange muligheter, samtidig som du har et engasjert team og inspirerende ledere rundt deg.Hvem er du? Vi søker deg som vil være en del av vår Compliance-avdeling og bidra til fortsatt utvikling av en voksende internasjonal enhet med mer enn 200 ansatte i Compliance. Du har økonomisk, juridisk eller lignende utdannelse og erfaring fra arbeid innen finansiell sektor. Du bør ha god og relevant forretningsforståelse og være fortrolig med risikobasert arbeidsmetode.På det personlige plan trives du med å jobbe både selvstendig og som en del av et team. Du har høy integritet og er vant til å administrere prosjekter. Du setter pris på samarbeid med kollegaer fra forskjellige land og fag-grupper. Som person er du proaktiv, arbeider strukturert og har analytisk legning.Stillingen forutsetter sterke kommunikasjonsevner i både norsk og engelsk.Interessert? Spørsmål om stillingen kan rettes til Managing Compliance Officer i Norge, Nina Aaserud (+47 92 02 31 60). Vi kaller inn til intervjuer fortløpende. Adresse: BRYGGETORGET 4,0250 Oslo
09.08.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse

Søndre Gate 13-15, 7011 Trondheim