<  
>  

Helgeland Sparebank

Bankvirksomhet

Helgeland Sparebank er en selvstendig sparebank som har som mål å være den ledende banken på Helgeland. Nærhet til kundene gjennom et desentralisert kontornett, høy kompetanse og kunnskap om lokale forhold, er våre viktigste konkurransefordeler.

Helgeland Sparebank sysselsetter i dag omlag 180 årsverk, og har en forvaltningskapital på ca. 23,4 milliarder kroner. Banken har sitt hovedkontor i Mo i Rana, og ledes av administrerende banksjef Jan Erik Furunes.

Banken er organisert i tre deler: region sør, region nord og stab. Region nord ledes av viseadministrerende banksjef Lisbeth Flågeng, med kontor i Mo i Rana. Banksjef region sør, Dag Hugo Heimstad, og banksjef stab, Inger Lise Strøm, har begge kontorsted i Mosjøen.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Jernbanegt. 15
8622 Mo i Rana