Transportøkonomisk Institutt

Forskning og utvikling, Transport / Distribusjon / Logistikk
Transportøkonomisk institutt er et nasjonalt senter for samferdselsforskning med ansvar for å drive og fremme denne forskningen til nytte for norsk samfunns- og næringsliv. TØI skal også formidle informasjon om forskningsresultater og bidra til at forskningsresultatene blir nyttiggjort i samfunnet gjennom samarbeid med brukerne. Transportøkonomisk institutt (TØI) ble opprettet i 1958, først som et utvalg og fra 1964 som eget institutt tilknyttet NTNF (Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Forskningsråd, nå integrert i Norges forskningsråd). Instituttet ble en fristilt privat stiftelse i 1986. Instituttet mottar basisbevilgning fra Norges forskningsråd, Kultur og samfunn.
Les mer om Transportøkonomisk Institutt
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Transportøkonomisk Institutt

Om stillingen:Vi søker etter en kompetent, allsidig og initiativrik kommunikasjonsrådgiver med høyere utdanning, stå-på-humør og erfaring fra informasjonsarbeid og gjerne forskningsformidling.Du vil få en sentral posisjon når det gjelder å planlegge og gjennomføre informasjonsoppgaver både eksternt og internt og være med å forme instituttets kommunikasjonsprofil i samarbeid med kommunikasjonssjefen. Du vil være en kompetanseperson overfor forskerne i forhold til kommunikasjon, en tilrettelegger på ulike nivåer, beredt til å ta totalansvar og gjennomføre aktiviteter. Kreativitet og nye ideer verdsettes.Stillingen inngår i instituttets kommunikasjonsavdeling.Sentrale arbeidsoppgaverAnsvar for å drifte og videreutvikle instituttets nettside og profilering av instituttet på sosiale medier.Samarbeid med forskerne om ulike kommunikasjonsoppgaver.Videreutvikle ulike presentasjons- og formidlingsformer.Planlegge og gjennomføre ulike typer arrangementer og kommunikasjonstiltak i samarbeid med forskerne, også med mulighet for å være ordstyrer på faglige seminarer etc.Produsere saker til TØIs internett og intranett.Mediehåndtering og medierådgivning overfor forskerne.Bidra til produksjon av forskningsrapporter, årsrapporter, brosjyrer, presentasjoner etc.Vi søker en kandidat:Du må ha:Høyere utdanning, fortrinnsvis innen kommunikasjon/ journalistikk.Erfaring ønskelig fra kommunikasjonsarbeid.God muntlig og skriftlig framstillingsevne, på norsk og engelsk.Gode IKT kunnskaper.Personlige egenskaper:Trygg, fleksibel, serviceinnstilt og med stå-på-humørGode samarbeidsevneVi tilbyr100% stillingEt tverrfaglig miljø med kompetente og engasjerte medarbeidereet hyggelig arbeidsmiljø og fleksibel arbeidstidkonkurransedyktige betingelser mht lønn og pensjonsordingerGenerell informasjonTØI har ambisjoner om å rekruttere personer slik at våre ansatte gjenspeiler mest mulig mangfoldet i befolkningen.Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte kommunikasjonssjef Harald Aas, tlf.: 92 60 58 99 eller ha@toi.no, eller direktør Gunnar Lindberg, tlf.: 90 07 99 25 eller gli@toi.no.Send kortfattet søknad, CV og vitnemål elektronisk via Jobbnorge. Merk vedleggene slik: Etternavn-CV, Etternavn-vitnemål. Attester og referanser ettersendes før et eventuelt intervju.Ved spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf 75 54 22 20Se annonsen og søk på stillingen www.jobbnorge.no Adresse: Oslo
07.04.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Transportøkonomisk Institutt