<  
>  

Total E&P Norge

Olje / Gass / Energi / Kraft

TOTAL E&P NORGE er en del av TOTAL-gruppen, Frankrikes statlige oljeselskap, og bidrar med hele 13 % av gruppens olje- og gassproduksjon. TOTAL-gruppen har rundt 97 000 ansatte og aktiviteter i 130 land.

TOTAL E&P NORGE er engasjert i leting etter og produksjon av olje og gass på den norske sokkelen, og produserer omtrent 300 000 fat oljeekvivalenter hver dag.

Vi er i ferd med å styrke vår posisjon som feltoperatør på den norske kontinentalsokkelen. Ubyggingsplanen for Atla-feltet i Nordsjøen er godkjent. Atla er en liten og rask undervannsutbygging.

Vi har også levert utbyggingsplanen for Hild-feltet som også ligger i Nordsjøen til Olje- og energidepartementet. Hild blir en frittstående plattform med en flytende lagringsenhet for olje (FSO).

Selskapet har en solid portefølje bestående av 79 lisenser. TOTAL er selv operatør for 17 av disse.

Antall ansatte

300

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Skreddersydd traineeprogram Trainee

Total E&P Norge lager et individuelt løp for hver trainee. Hensikten er å la hver enkelt bli kjent med selskapet og industrien – og samtidig forberede dem på fremtidige oppgaver i selskapet.   Traineeperioden strekker seg fra 18 til 24 måneder, hvor hver trainee får opparbeide seg en bred forståelse av flere ulike områder av virksomheten, samtidig som de bygger seg et nettverk. Alle som er trainee deltar i prosjekter og bidrar i arbeidet som de andre ansatte, og får en mentor som veileder dem og sørger for at de får de riktige utfordringene gjennom traineetilværelsen.   Total E&P Norge inviterer kandidater til å delta på et opptaksseminar i begynnelsen av året, og de som blir utvalgt til å bli trainee starter i september samme år.
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Oslo, Harstad, Stavanger
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

TOTAL E&P NORGE AS
Postboks 168
4001 STAVANGER

Besøksadresse:
Finnestadveien 44, Dusavika
4029 Stavanger