<  
>  

SuperOffice AS

IT: Hardware / Software, Salg / Markedsføring

SuperOffice er Europas ledende leverandør av CRM løsninger til bedriftsmarkedet.

Året var 1989. Det startet med en ide om å skape en programvare som kunne tilfredsstille selgerens krav, og samtidig gjøre hverdagen enklere. Kongstanken var å skape en programvare - så brukervennlig og elegant, at den skulle stå øverst på ønskelisten hos enhver selger.

Med denne drømmen kom SuperOffice til verden.

Vi tror at mennesker med en positiv holdning oppnår bedre resultater enn andre. Hos oss legger vi vekt på å holde det vi lover, og derfor vil vi møte alle med et åpent sinn og et vennlig smil.

Vi er overbevist om at hvert eneste kundeforhold er like viktig. Vi er også sikre på at dersom kunden blir ivaretatt, utviklet og respektert, vil det føre til mer salg, raskere suksess og vekst. Dette er grunnen til at vi er til. Vi skal skape, forbedre og støtte.

SuperOfffice CRM gjør deg i stand til å ta deg av kundene, organisere virksomheten og øke produktiviteten innenfor salg, markedsføring og kundeseservice.

Velkommen til SuperOffice!

 

Fakta om SuperOffice AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Wergelandsveien 7
0167 Oslo