Statens Pensjonskasse

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor, Finans -verdipapirer / megling

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. I tillegg tilbyr vi boliglån og forsikringsordninger.

Vi eies av Arbeidsdepartementet, og det er Stortinget som fastsetter våre rammebetingelser. På vegne av staten forvalter vi pensjonsrettigheter på 339 milliarder kroner for 1 600 virksomheter og 950 000 tidligere og nåværende ansatte i stat, skole, forskning, apotek og organisasjoner.

Vi administrerer pensjonsordningen for statsansatte og store deler av undervisnings- og forskningssektoren. For de statsansatte er medlemskapet i Statens Pensjonskasse obligatorisk. I tillegg er virksomheter som statsforetak, statsaksjeselskaper og andre virksomheter med offentlig tilknytning medlemmer hos oss på frivillig basis.

Antall ansatte

Statens pensjonskasse har ca 380 medarbeidere – pluss 100 prosjektmedarbeidere som er leid inn for å jobbe med pensjonsreformen.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Statens Pensjonskasse

Org. nr: - Stillingsident: 4137977718 Presentasjon av stillingen: Vi representerer tryggleik for nærmare halve Noreg si befolkning. Mot 2023 har vi ein stor ambisjon: Vi skal gjere det enkelt for brukarane våre. Samtidig står vi midt i innføring av ei stor pensjonsreform som gjer at kompleksiteten i pensjonsproduktet blir større. Skal vi lykkast med ambisjonen vår for brukarane, må vi evne å gjere pensjon enkelt å forstå. Vi ser etter deg som har ein god penn, har erfaring med å jobbe strategisk med kommunikasjon og veit kva verkemiddel som trengst for å nå fram med bodskap til ulike brukargrupper. Vi kan love deg ein arbeidsplass kor brukarinnsikt og kommunikasjon står høgt på agendaen - heilt til toppen.ArbeidsoppgåverProdusere innhald til alle våre eksterne og interne kanalar, primære tekstar og presentasjonar, men også video og visuell informasjonVere ein rådgivar for leiarar og fagmiljø på strategisk kommunikasjon og klart språk, og delta etter behov i ulike prosjekt og arbeidsgrupperBistå kommunikasjonsdirektør i løpande mediehåndtering, samt i planlegging og innsal av mediesakerKvalifikasjonarMinimum fem års erfaring som kommunikasjonsrådgivar eller journalistHar relevant høgare utdanning frå universitet eller høgskolePersonlege eigenskaparDu har ein god penn, evnar å finne dei goda historiene og veit korleis kompleks informasjon kan gjerast enkelDu veit kva som blir krevjast i dagens medieverkelegheit, og trivst med å ha mange ballar i luftaDu er ein trygg og drivande person som inspirerer andre, og er sterk på relasjonsbyggingDu får tinga gjort og er kreativDu har gode digitale ferdigheiterVi tilbyrKonkurransedyktige vilkårEit av dei beste pensjonsordningane i NoregGunstig bustadlån og gode forsikringsordningarKontorløysing med universell utforming og heis i byggetEit godt arbeidsmiljøKontaktinformasjonJeanette Christensen, Kommunikasjonsdirektør, 91542232ArbeidsstedVerkstedveien 1 0277 OsloSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Statens pensjonskasseReferansenr.:4137977718 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 24.10.2019
24.10.2019 Oslo
Org. nr: - Stillingsident: 4137960682 Presentasjon av stillingen:Vi representerer trygghet for nærmere halve Norges befolkning. Mot 2023 har vi en stor ambisjon: Vi skal gjøre det enkelt for brukerne våre. Spk.no er vår viktigste kommunikasjonskanal i dette arbeidet. Brenner du for klart språk og gode digitale brukeropplevelser? Kan du i tillegg vise til erfaring som nettredaktør eller digital rådgiver med gode resultater? Da har vi lyst til å bli bedre kjent med deg! Vi kan love deg en arbeidsplass hvor brukerinnsikt og digital kommunikasjon står høyt på agendaen ¿ helt på toppen.ArbeidsoppgaverDu som ansettes, skal være redaktør for vår viktigste digitale kanal spk.noDet er summen av god brukervennlighet og relevant, godt fortalt innhold som avgjør brukeropplevelsen i digitale kanaler. Som nettredaktør hos oss blir du derfor ansvarlig både for innhold, form og navigasjonDu skal lede vår tverrfaglige redaksjon i arbeidet med å realisere vår betjenings- og kanalstrategiDu vil samarbeide tett med øvrige kolleger i kommunikasjonsområdet, men også med andre fagmiljøer ¿ i spennet fra analyse og IT, til tjenestedesign. Du vil også samarbeide noe med eksterne leverandørerKvalifikasjonerMinimum 3 års erfaring som webansvarlig / nettredaktør / digital rådgiverHar relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskoleVet hvordan måling, brukertesting og webanalyse kan skape og dokumentere resultaterHar erfaring fra utvikling og gjennomføring av strategier for digitale kanaler og sosiale medierHar erfaring fra å lede innholdsarbeidHar kompetanse på EPIserver eller andre publiseringssystemerKjenner kravene til - og brenner for ¿ universell utforming og klart språkPersonlige egenskaperDu ser verdien av å gjøre komplisert informasjon lett tilgjengelig for brukerne, og motiveres av samfunnsansvaret.Du er en trygg og drivende person som inspirerer andre.Du evner å bygge sterke og gode relasjoner til de du skal samarbeide med, og kan lede andre.Du er analytisk og tar beslutninger basert på innsikt og fakta.Du er opptatt av å søke ny kunnskap og innsikt, for å videreutvikle spk.no til nettstedet som innfrir forventningene til morgendagens brukere.Vi tilbyrKonkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheterEn av Norges beste pensjonsordningerGunstig boliglån og gode forsikringsordningerKontorløsning med universell utforming og heis i byggetEt godt arbeidsmiljøKontaktinformasjonJeanette Christensen, Kommunikasjonsdirektør, 91542232ArbeidsstedVerkstedveien 1 0277 OsloSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Statens pensjonskasseReferansenr.:4137960682 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 24.10.2019
24.10.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • OKT 24
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 5364 Majorstua 
0304 OSLO

Besøksadresse:

Slemdalsveien 37