Sogeti

Konsulenttjenester: IT

Sogeti leverer IT-konsulenttjenester av høy kvalitet til det lokale markedet. I Norge fokuserer vi på testrelaterte tjenester innenfor test og kvalitetssikring av software og CIO Services. Vi er tett på de lokale beslutningstakerne og tilbyr våre kunder både bred og dyp ekspertise innenfor IT.

Sogeti har et tydelig lokalt fokus. Samtidig er Sogeti en del av det globale Cap Gemini-konsernet, noe som betyr at vi har tilgang til veletablerte metoder og verktøy. Vi fokuserer på det norske markedet, men hjelper også kunder med virksomheter i andre land.

Sogeti leverer IT-tjenester i nært samarbeid med kundene. Tjenestespekteret innebærer IT-styringstjenester, IT-spesialisttjenester, utviklings- og integrasjonsprosjekter, test, systemforvaltning, samt drift og utvikling av kundens infrastruktur.

I Norge fokuserer vi på tjenester innenfor test av software og kvalitetssikring av tilhørende arbeidsprosesser og løsninger.

Sogeti har omfattende kunnskap innenfor forskjellige bransjer, for eksempel:

- Bank og forsikring
- Offentlig sektor
- EnergiForbrukerprodukter
- Legemiddelindustri
- Skog- og papirindustri
- Telekommunikasjon
- Fremstillingsindustri
- Transport og logistikk

Sogetis høyeste prioritet er å levere tjenester som våre kunder etterspør. Vi måler kundetilfredshet ved hjelp av vårt verktøy OTACE (On-Time and Above Client Expectations) som konsekvent anvendes før og etter kundeoppdrag. Våre målinger viser at mellom 98-99 prosent av kundene er tilfredse eller mer enn tilfreds med vår innsats.

Antall ansatte

Sogeti har cirka 20 000 medarbeidere i 15 land. I Norden er vi cirka 1 100 ansatte. I Norge er vi snart 60 medarbeidere.

Les mer
Fakta om Sogeti
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Storgaten 10A, 0155 Oslo