<  
>  

RetailWise

Konsulenttjenester: Øvrig, Salg / Markedsføring

Retailwise er en dansk analysevirksomhet med over 50 ansatte i Danmark. Vi samarbeider med cirka 30 av Danmarks ledende detaljhandelskjeder, og opererer i Norden og Tyskland.

RetailWise leverer ferdige verktøyer til bruk for optimering av inntjeningen på kjede- og butikknivå, som samtidig gir butikksjefen et helt enkelt overblikk hva som skal optimeres i den enkelte butikk.
En stor del av dette arbeidet består i å gjennomføre kundeintervjuer, scanning av butikkvarer samt andre spennende oppgaver for detaljbutikker.

 

Visjon

Vi betrakter det å drive en detaljbutikk ut fra en "produktivitetsvinkel", helt på linje med å drive en fabrikk. Alle de prosessene som den enkelte butikksjefen har ansvaret for skal optimeres og justeres løpende, for at butikken drives optimalt i forhold til salg og inntjening.

Antall ansatte

50

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Retail Wise A/S
Marselisborg Havnevej 22 1.tv
8000 Aarhus
Danmark