<  
>  

Norsk Psoriasisforbund

Non-profit -/ interesseorg.

Norsk Psoriasisforbund er en interessepolitisk pasientorganisasjon for mennesker med psoriasis, atopisk eksem, psoriasis artritt og andre hudsykdommer.

Norsk Psoriasisforbund (NPF) ble stiftet i 1962 og har i dag ca. 5.500 medlemmer. Vi har fylkeslag i alle landets 19 fylker, og 44 lokalforeninger spredt over hele landet.

Hovedformålene med NPFs arbeid er:

  1. Å gjøre psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasis artritt kjent, forstått og akseptert i samfunnet.
  2. At alle som har psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasis artritt skal sikres behandlingstilbud over hele landet.
  3. At forskningen omkring psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasis artritt styrkes.
  4. At gjeldende rettigheter opprettholdes og forbedres, og på medlemmenes vegne framsette krav om rettferdige ordninger som gir trygghet for den enkelte.
  5. At medlemmene og andre får relevant informasjon om alle forhold som kan forbedre livskvaliteten.
  6. At brukermedvirkning blir en realitet, slik at de interesser forbundet skal ivareta blir tatt hensyn til i beslutningsprosessene.
  7. Å fremme nasjonalt, nordisk og internasjonalt samarbeide, og gjennom dette medvirke til utveksling av informasjon, styring av forskning og bedring av behandlingstilbud på tvers av landegrensene.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Norsk Psoriasisforbund

Adresse

Postboks 6547 Etterstad
0606 Oslo