<  
>  

Schibsted ASA

Schibsted er et skandinavisk mediekonsern med ambisjoner om å bli ledende i Europa. Vi har ca 7500 ansatte og virksomheter i 26 land. Våre hjemmemarkeder er Norge og Sverige, men konsernet har også selskaper i Danmark, Finland, Frankrike, Spania, Estland, Latvia, Litauen, Østerrike, Italia, Belgia, Portugal, Russland, Slovenia, Singapore, Malaysia, Filippinene og fire land i Latin-Amerika. I dag er vi til stede innen mediene avis, tv, film, online, mobil, bøker og magasiner.

Visjon

Schibsteds visjon er å være en ledende skandinavisk mediebedrift gjennom å være den foretrukne innholdsleverandør til forbrukere og annonsører uavhengig av medievalg.

Antall ansatte

Vi har ca 7500 ansatte og virksomheter i 26 land.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Trainee Program

Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter. For å
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Oslo

Internship

Summer Internship

Schibsted Summer Internship er et spennende og krevende sommerprogram rettet mot unge og engasjerte mennesker som er under høyere utdanning.
Antall internships
10 (Flere)
Sted
Oslo
Bildegalleri

Adresse

0107 OSLO