<  
>  

Schibsted ASA

Schibsted er et skandinavisk mediekonsern med ambisjoner om å bli ledende i Europa. Vi har ca 7500 ansatte og virksomheter i 26 land. Våre hjemmemarkeder er Norge og Sverige, men konsernet har også selskaper i Danmark, Finland, Frankrike, Spania, Estland, Latvia, Litauen, Østerrike, Italia, Belgia, Portugal, Russland, Slovenia, Singapore, Malaysia, Filippinene og fire land i Latin-Amerika. I dag er vi til stede innen mediene avis, tv, film, online, mobil, bøker og magasiner.

Visjon

Schibsteds visjon er å være en ledende skandinavisk mediebedrift gjennom å være den foretrukne innholdsleverandør til forbrukere og annonsører uavhengig av medievalg.

Antall ansatte

Vi har ca 7500 ansatte og virksomheter i 26 land.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Schibsted ASA
Jobbmuligheter i Schibsted ASA

Kompetanse er konsernets viktigste konkurransefortrinn. Schibsted ønsker å være en attraktiv arbeidsplass for dyktige medarbeidere. Derfor prioriteres arbeidet med å utvikle talenter, ledere og organisasjoner høyt i Schibsted.

En av Schibsteds viktigste målsetninger er å kunne rekruttere, utvikle og holde på de dyktigste medarbeiderne. Som et ledd i dette arbeidet har vi derfor etablert flere program på konsern-nivå som støtter opp under denne målsetningen:

• Schibsteds Lederprogram
• Schibsteds Mellomlederprogram
• Schibsteds Management Traineeprogram
• Schibsted Summer Internship.

I tillegg er hvert enkelt av Schibsteds datterselskaper selv ansvarlig for rekruttering og øvrig utvikling av sitt personale. Det tilbys egne program og utviklingsmuligheter for de ansatte i det enkelte datterselskap.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

• Schibsted Management Trainee Programme
• Schibsted Sales Trainee Programme
• Jobbmuligheter i datterselskapene

Trainee

Trainee Program

Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter.
Antall traineer
1
Sted
Oslo

Internship

Schibsted Summer Internship

Schibsted Summer Internship er et spennende og krevende sommerprogram rettet mot unge og engasjerte mennesker som er under høyere utdanning.
Antall internships
10
Sted
Oslo
Bildegalleri
Jobbmuligheter (17)
logo
Trainee Program
Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter.For å nå våre ambisiøse mål, må vi være innovative, kreative og kunne tilpasse oss stadige endringer. Til vårt traineeprogram søker vi derfor motiverte, løsningsorienterte og tilpasningsdyktige mennesker med en ekte interesse for media.  Kandidater må være statsborgere i land som er innenfor Schengen-avtalen. 2 år – 4 jobber – 8 samlinger Som trainee får du stadig nye utfordringer, både gjennom jobb og i fagsamlinger. Du kommer til å ha fire forskjellige jobber, med ulike roller og i ulike medieselskaper. Du kan for eksempel være forretningsutvikler for en online rubrikktjeneste, journalist i en avis, annonseselger for et magasin, kontroller i et mediehus eller forretningsanalytiker i en gratisavis. Du kan jobbe med strategi, finans eller prosjektledelse, eller ha mer operasjonelle arbeidsoppgaver. Mulighetene er mange! Mentor og personlig oppfølging Som trainee får du tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Alle mentorer sitter i nøkkelposisjoner i Schibsted-systemet. Mentorens rolle er å være din guide; en som kan støtte deg og gi deg råd gjennom traineeløpet. I hver jobbperiode vil din nærmeste overordnede i virksomheten der du jobber også fungere som din veileder og rådgiver. I tillegg vil traineelederen ha jevnlige utviklingssamtaler med deg og alltid være tilgjengelig for spørsmål, rettledning og råd. Traineeprogrammenes innhold Gjennom de to årene Schibsteds traineeprogram varer, deltar traineene i faste opplæringsmoduler. Treningsmodulene skal bidra til å øke traineenes kunnskap om grunnleggende nøkkelprosesser i vårt mangfold av medieselskaper. Opplæringsmodulene skal: Gi faglig utvikling og forståelse innen utvalgte fagområder og -emnerGi arbeidsmetodikk, metoder og verktøyGi kunnskap og informasjon om mediekonsernet Schibsted og datterselskapene
logo
Schibsted Summer Internship
Schibsted Summer Internship er et spennende og krevende sommerprogram rettet mot unge og engasjerte mennesker som er under høyere utdanning.Programmet er bygget over de samme grunnprinsippene som våre traineeprogrammer og fungerer også som rekrutteringskanal til Schibsted Trainee Programs. Kandidater må være skandinaviske statsborgere. Utfordrende oppgaver - Individuell oppfølging - Bransjekunnskap - Nettverk Vårt summer internship gir utvalgte studenter en unik mulighet til å bli kjent med mediekonsernet Schibsted og få et innblikk i mediebransjen. I tillegg til lærerik arbeidserfaring, er det viktig for oss å gi våre summer interns personlig oppfølging og tilbakemelding under engasjementets varighet. Det legges også stor vekt på sosiale aktiviteter sammen med våre traineer. Programmet starter i midten av juni og varer til midten av august hvert år. Vi ser etter: Akademisk bakgrunn. Kandidater må være i ferd med å fullføre høyere akademisk utdanning og helst ha fullført halvparten av en mastergrad. Utenomfaglige interesser og erfaringer. Lederverv innen politikk, studentforeninger, frivillige organisasjoner eller lignende vektlegges. Sosiale ferdigheter. En summer intern må være god på samarbeid og menneskelige relasjoner. Hun eller han må både ha evnen til og finne tilfredsstillelse i å jobbe med folk fra ulike miljø og kulturer. Internasjonal orientering er et pluss

Adresse

0107 OSLO