<  
>  

Centric IT Solutions AS

Forskning og utvikling, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

I 2001 ble firmaet Saga Innovation etablert på Hamar. Etter flere år med jevn vekst ble det i 2014 kjøpt av IT-konsernet Centric fra Nederland. Centric har fortsatt sin vekst i Norge og Sverige. Centric er representert i flere europeiske land, og i flere norske og svenske byer.  

Virksomhetsområdene til Centric i Norge er bemanning, rekruttering, IT-outsourcing og IT-studier.

 

Centric IT Academy er en offentlig godkjent fagskole med ettårige IT studier som gir rett til finansiering via Lånekassen.

Centric IT Academy setter studenten i sentrum. Gjennom tett samarbeid med næringslivet overfører våre erfarne instruktører oppdatert kompetanse som bearbeides i praktiske oppgaver i grupper eller individuelt. Målet er å få studenten klar for arbeidslivet og ut i jobb etter endt studium.

våre heltidsstudier vektes med 60 studiepoeng.

Se Centrics hjemmeside for ytterligere informasjon og søknadsskjema.

 

IT OUTSOURCING

IT Services er avdelingen for drift og support. Med fokus på menneskets kompetanse i en stadig mer komplisert IT-verden, leverer vi kompetansen som sørger for frustrasjonsfri drift av IT-systemet ditt, og tar vare på dine brukere via vår Service Desk. Vi tar aktivt del i dine utfordringer med å betjene dine kunder, og vi tilfører en verdi med vår tette oppfølging og tilstedeværelse, som igjen skal gi deg og ditt selskap konkurransefortrinn i forhold til dine konkurrenter.

IT Outsourcing har avdelingene  Service Desk, Managed Services og Field Services.

 

CENTRIC PROFESSIONALS

Midlertidig utleie av kandidater innen privat og offentlig sektor. Vi leverer til noen av landets mest anerkjente bedrifter, og er spesialisert innen: IT, kontor & administrasjon og helse.

Centric har også rådgivere med årelang erfaring innen rekruttering til både privat og offentlig sektor.

 

Fakta om Centric IT Solutions AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Centric IT Solutions AS
Jobbmuligheter i Centric IT Solutions AS

Vår fagskole IT Academy er rekrutteringsarena for den øvrige organisasjonen. Her tilbys en praktisk IT-utdanning med gode jobb-muligheter. Centric er en organisasjon i vekst og har alltid behov for gode medarbeidere.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Adresse

Grønnegata 52
2317 Hamar