PROFFCOM

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos PROFFCOM

ProffCom AS er et av Norges ledende Call Centre og er lokalisert i Oslo, Tønsberg og Kristiansund. Vi leverer hele spekteret av Call Center tjenester og jobber med salgs og kundeserviceoppdrag for noen av de største bedriftene i Norge. Tre år på rad har ProffCom stukket av med prisen for `Årets Beste Kundeservicesenter` i kåringen til bransjeorganisasjonen NORDMA.Ønsker du å bli med på laget og gi Norges beste kundeservice?Arbeidsoppgaver :Besvare inngående henvendelser via epost, chat og telefonBehandle spørsmål, innvendinger og utfordringerKundebehandling, veiledning og informasjonTilstrebe å gi den servicen som står til kundens forventningerVi tilbyrGrundig opplæring og regelmessig oppfølging med mulighet for personlig og faglig utviklingSpennende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap som er innovativt, lønnsomt og i sterk vekstEt kreativt og kompetent miljø med fokus på trivsel og kollegaer som stiller opp for hverandreSentrale, lyse og moderne lokaler i sentrum av Kristiansund. Kort vei til rutebilstasjonen, hurtigbåt og sundbåtKonkurransedyktige betingelserKvalifikasjoner og personlige egenskaperRelevant erfaring fra kundeservice på telefon og mail er en fordel, men ikke et kravDu er effektiv og evner å multitaske i høyt tempoDu er serviceinnstilt, ansvarsbevisst og har teknisk forståelse.LøsningsorientertGode IT-kunnskaper og vant til å bruke PC og telefon som arbeidsverktøyGode norsk og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntligSosial personlighet med godt humørStillingene er 70 til 100 % med arbeidstid innenfor våre åpningstider hverdager 08.00 til 22.00 og helg 10.00 til 22.00.Vennligst send søknad og CV ved å klikke på send søknad linken. Adresse: Astrupsgate 9,6509 Kristiansund N
30.08.2019

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 2272
6503 KRISTIANSUND N