<  
>  

Personalhuset

Rekruttering / HR / Bemanning

ISS Personalhuset er en nordisk aktør innfor bemanningstjenester, og et av landets ledende i bransjen.  Vi er landsdekkende og tilbyr tjenester innenfor områdene:

  • Personalutleie
  • Search & Selection
  • Consulting & Outplacement

Vi vil bidra til deres suksess
Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. Nyskapning og videreutvikling av våre tjenester i nært samarbeid med våre kunder er en naturlig følge av vår visjon.

Vi legger vekt på å være en fleksibel og dedikert samarbeidspartner. Våre styrker er  stor kunnskap om arbeidsmarkedet, høy kompetanse om bransjene vi leverer til, et unikt nordisk nettverk samt en treffsikker metodikk for rekruttering.

Vi arbeider etter strenge etiske regler i forhold til både oppdragsgiver og kandidater. Vi jobber med kunder innenfor både offentlig- og privat sektor, og alle tjenestene kan tilbys landsdekkende. Våre rådgivere skal være entusiastiske lagspillere for våre kunder.

ISS Personalhusets tjenester er ISO-sertifisert etter følgende standarder

  • Systemer for kvalitetsstyring, NS-EN ISO 9001:2008
  • Miljøstyringssystemer, NS-EN ISO 14001:2004
  • Helse-, miljø¸- og sikkerhetsledelse, BS-OHSAS 18001:2007 

ISS Personalhuset er et heleid datterselskap av ISS og har med det en solid organisasjon som gjør at vi vokser i takt med markedets behov. ISS Facility Services AS er en del av det verdensomspennende serviceselskapet ISS A/S med hovedkontor i København. Konsernet har mer 500.000 ansatte fordelt på 50 land. ISS i Norge leverer tjenester til kundene fra ISS Facility Services AS og/eller fra helt eller delvis eide selskap som blant annet ISS Personalhuset. Hovedmålet for ISS er å tilfredsstille det moderne samfunns voksende behov for spesialiserte serviceytelser.

 

Visjon

Drømmen som inspirer oss er å være avgjørende for våre kunders og kandidaters suksess.

Vi setter våre verdier først - uansett omgivelser eller omstendigheter.
Våre verdier er mer enn bare prat. Vi kan ikke drive en virksomhet med hundretusenvis av medarbeidere og mange nye på vei alene med interne regler. Vi må lede adferd gjennem verdier.

Våre verdier er grunnlaget for alt hva vi gjør. De er skapt og formet gjennem mer enn hundre års ISS historie. Og de veileder oss fortsatt mer enn noe annet. 

Antall ansatte

Vi teller 300 ansatte, og Personalhuset har til enhver tid utleid ca 2000 medarbeidere til virksomheter over hele landet.

Fakta om Personalhuset
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Personalhuset
Jobbmuligheter i Personalhuset
Som medarbeider i Personalhuset kan du få muligheten til å prøve flere forskjellige bransjer og bedrifter for å finne ut hva som passer best for deg. Du vil også bli knyttet til en av Norges største aktører innen rekruttering til faste stillinger. Personalhuset har oppdrag innen mange bransjer både i privat og offentlig sektor. Har du lang erfaring eller høyere utdanning vil du i Personalhuset kunne få tilbud om interessante og utfordrende stillinger på ditt nivå.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (170)

Fakta om Personalhuset