Personalhuset

Rekruttering / HR / Bemanning

ISS Personalhuset er en nordisk aktør innfor bemanningstjenester, og et av landets ledende i bransjen.  Vi er landsdekkende og tilbyr tjenester innenfor områdene:

 • Personalutleie
 • Search & Selection
 • Consulting & Outplacement

Vi vil bidra til deres suksess
Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. Nyskapning og videreutvikling av våre tjenester i nært samarbeid med våre kunder er en naturlig følge av vår visjon.

Vi legger vekt på å være en fleksibel og dedikert samarbeidspartner. Våre styrker er  stor kunnskap om arbeidsmarkedet, høy kompetanse om bransjene vi leverer til, et unikt nordisk nettverk samt en treffsikker metodikk for rekruttering.

Vi arbeider etter strenge etiske regler i forhold til både oppdragsgiver og kandidater. Vi jobber med kunder innenfor både offentlig- og privat sektor, og alle tjenestene kan tilbys landsdekkende. Våre rådgivere skal være entusiastiske lagspillere for våre kunder.

ISS Personalhusets tjenester er ISO-sertifisert etter følgende standarder

 • Systemer for kvalitetsstyring, NS-EN ISO 9001:2008
 • Miljøstyringssystemer, NS-EN ISO 14001:2004
 • Helse-, miljø¸- og sikkerhetsledelse, BS-OHSAS 18001:2007 

ISS Personalhuset er et heleid datterselskap av ISS og har med det en solid organisasjon som gjør at vi vokser i takt med markedets behov. ISS Facility Services AS er en del av det verdensomspennende serviceselskapet ISS A/S med hovedkontor i København. Konsernet har mer 500.000 ansatte fordelt på 50 land. ISS i Norge leverer tjenester til kundene fra ISS Facility Services AS og/eller fra helt eller delvis eide selskap som blant annet ISS Personalhuset. Hovedmålet for ISS er å tilfredsstille det moderne samfunns voksende behov for spesialiserte serviceytelser.

 

Visjon

Drømmen som inspirer oss er å være avgjørende for våre kunders og kandidaters suksess.

Vi setter våre verdier først - uansett omgivelser eller omstendigheter.
Våre verdier er mer enn bare prat. Vi kan ikke drive en virksomhet med hundretusenvis av medarbeidere og mange nye på vei alene med interne regler. Vi må lede adferd gjennem verdier.

Våre verdier er grunnlaget for alt hva vi gjør. De er skapt og formet gjennem mer enn hundre års ISS historie. Og de veileder oss fortsatt mer enn noe annet. 

Antall ansatte

Vi teller 300 ansatte, og Personalhuset har til enhver tid utleid ca 2000 medarbeidere til virksomheter over hele landet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Personalhuset

Personalhuset ASPersonalhuset er et Nordisk bemanningsselskap med over 1 milliard i omsetning og mer enn 30 kontorer. Vår visjon er å utfordre det etablerte. I Norge er vi ca 100 godt kvalifiserte ansatte som inspirerer, utfordrer og ikke minst bryr oss om våre kunder og medarbeidere.Ønsker du å kunne jobbe når du har tid? I så fall, registrer din cv og søknad på vår hjemmeside (følg linken)ArbeidsoppgaverVarierende oppgaver som f.eks.: Varemottak Fremplukk av varer etter ordre Pakking Truckkjøring Dataregistrering Utkjøring av varer til kunde Ev andre lager/logsitikk oppgaver.ArbeidstidVarierendeØnskede kvalifikasjonerErfaring fra lagerarbeid. Det er en fordel med truckførerbevis og førerkort kl B og eller C1/C. Gode datakunnskaper er ønskelig men ikke et krav. Gode norsk kunnskaper er nødvendig.Personlige egenskaperVi ser etter deg som tilpasser deg nye omgivelser raskt, er nøysktig og omgjengelig.Vi tilbyrEn fleksibel og variert jobb. Konkurransedyktige betingelserFor å søke stilling, register deg med CV på vår hjemmeside: www.personalhuset.no Adresse: Solheimsgaten 11,5058 Bergen
15.10.2019 Bergen
Vi søker etter hjelpearbeidere for oppdrag i hele byenOm stillingenPersonalhuset søker arbeidsvillige personer som ikke er redd for å bli sliten.På vegne av våre kunder er vi på utkikk etter hjelpearbeidere som kan trå til når våre kunder har behov. Det vil være vikariater for både korte og lengre oppdrag, som kan variere fra en dag til flere måneder. Vi er på jakt etter deg som er i fysisk god form, ønsker å jobbe mye og er fleksibel til å stille opp på kort varsel.ArbeidsoppgaverHjelpemannsarbeid på byggeplasser, sjåførarbeid, flyttejobber og annet fysisk arbeid.Ønskede kvalifikasjonerDu må kunne snakke godt norsk og/eller engelskDu må være i god fysisk formIngen spesiell erfaring er påkrevdPersonlige egenskaperFleksibel og effektivStå-på-vilje og god arbeidsmoralSelvstendig og pliktoppfyllendeDu er praktisk anlagt og liker fysisk arbeidOmgjengelig og samarbeidsvilligVi tilbyrKonkurransedyktig lønnVarierte arbeidsoppgaverGod oppfølgning av din personalrådgiverI tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via vårt rekrutteringssystemSøknader sendt per post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart.For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med rådgiver Daniel Pettersen kan kontaktes på epost: dp@personalhuset.no Adresse: SJØGATA 15,8006 Bodø
23.10.2019 Bodø
Til en av våre kunder lokalisert i Stavanger søker vi nå vaktmester med erfaring. Det er store og eldre bygninger, og du må derfor kunne jobbe selvstendig og effektivt. Varierende arbeidsoppgaver.ArbeidsoppgaverDiverse små og store oppgaver tilhørende drift av gamle bygg.ArbeidstidDagtidØnskede kvalifikasjonerErfaring med drift av bygg Fordel med teknisk innsiktPersonlige egenskaperPositiv og løsningsorientert Selvstendig og effektivVi tilbyrVarierte arbeidsoppgaver Hyggelig kolleger Fast arbeidskontraktDu må kunne snakke norsk. Oppstart snarlig - søk i dag! Adresse: Breiflåtveien 18,4017 Stavanger
24.10.2019 Stavanger
Om jobbenVi søker deg med lang og solid bakgrunn som servitør fra hotell og restaurantbransjen. Vi har hele tiden behov for dyktige servitører til ulike oppdrag, fra lunsjservering og til banketter på kveldene. Vi har oppdrag i Oslo og Sandvika området.ArbeidsoppgaverSørge for å ta godt vare på gjesteneVære Personalhusets smilende serviceperson utad og kunne yte det lille ekstra for gjesteneYte like god service til de kongelige som til vanlige gjesterØnskede kvalifikasjonerGode serveringskunnskaperFleksibel, må kunne hjelpe der det behøvesGode samarbeidsevnerAnsvarsbevisstServiceorientertGode Norskkunnskaper både skriftlig og muntlig er et kravPersonlige egenskaperGodt humør og utadvendtGi gjesten det lille ekstra slik at du blir husketMeget gode holdningerVi tilbyrLønn og tillegg etter tariffOrdnede arbeidsforholdHyggelig sjefer og medarbeidereGodt miljø Adresse: Sandvika, Norway,1337 Sandvika
27.10.2019 Bærum
Om jobbenVi søker deg med lang og solid bakgrunn som servitør fra hotell og restaurantbransjen. Vi har hele tiden behov for dyktige servitører til ulike oppdrag, fra lunsjservering og til banketter på kveldene. Vi har oppdrag i Lillestrøm-Gardermoen området.ArbeidsoppgaverSørge for å ta godt vare på gjesteneVære Personalhusets smilende serviceperson utad og kunne yte det lille ekstra for gjesteneYte like god service til de kongelige som til vanlige gjesterØnskede kvalifikasjonerGode serveringskunnskaperFleksibel, må kunne hjelpe der det behøvesGode samarbeidsevnerAnsvarsbevisstServiceorientertGode Norskkunnskaper både skriftlig og muntlig er et kravPersonlige egenskaperGodt humør og utadvendtGi gjesten det lille ekstra slik at du blir husketMeget gode holdningerVi tilbyrLønn og tillegg etter tariffOrdnede arbeidsforholdHyggelig sjefer og medarbeidereGodt miljø Adresse: Jessheim, Norway,2050 Jessheim
27.10.2019 Ullensaker
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

 • OKT 15
  2019
  20 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Personalhuset