<  
>  
5 kirker og flere prekensteder i Loppa.

Loppa ligger ved ishavets kyst i Vest-Finnmark. Kommunen/soknet har ca. 1080 innbyggere fordelt på 5 kirkesteder og noen flere prekensteder. Fiskeri og småindustri er hovednæring, mens det satses stort på turisme. Loppa er en veiløs distriktkommune hvor alle steder i Loppa er knyttet til Øksfjord med ferge- og hurtigbåtforbindese. Kirken benytter også privat båtskyss ved gudstjenester. Kirkekontoret ligger i kommunesenteret i Øksfjord, 2,5 t kjøring fra Alta lufthavn. Loppa sokn samarbeider med Hasvik sokn om flere oppgaver, bl.a. trosopplæring, konfirmantundervisning, konserter og felles kirkehelger. Hasvik sokn ligger lengre ut i ishavet på den sørvestlige delen av Sørøy med fergeforbindelse til Øksfjord. Vi tilhøerer Alta prosti, som er et av de minste prostiene i Nord-Hålogaland bispedømme.

Fakta om LOPPA SOKN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (2)

Fakta om LOPPA SOKN

Adresse

Parkveien 1/3
9550 ØKSFJORD