<  
>  

Wayne's Coffee

Restaurant / Servering

Waynes Coffee vil gi mennesker som bor i byen mulighet til å ta en spontan pause i hverdagen; en liten avkobling, tid med venner eller selvpleie. Vi tilbyr kaffe av eget merke, bakverk fra eget bakeri og mat med naturlige råvarer av høyeste kvalitet. Waynes Coffee åpnet sin første kafé i Stockholm i 1994 og har satt standarden for det moderne europeiske kafékonseptet i bymiljøet med sitt unike design og eget musikkonsept.

Fakta om Wayne's Coffee
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Wayne's Coffee
Jobbmuligheter i Wayne's Coffee

Wayne´s Coffee søker stadig personer som kan møte gjestene med et smil og få dem til å trives. Som medarbeider hos oss blir du kafeens ansikt utad, hver dag. Derfor er det viktig at du brenner for kafémiljøet, har en positiv holdning, er serviceorientert til fingerspissene og liker å jobbe med mennesker i et hektisk miljø. Passer du og Wayne´s Coffee som hånd i hanske? La oss finne det ut!

Kunne du tenke deg å drive din egen Wayne´s Coffee?

Franchise
  • Bli en del av Wayne´s Coffee suksess!

Bli kjent med Wayne's Coffee

Bildegalleri
Jobbmuligheter (8)
logo
Kunne du tenke deg å drive din egen Wayne´s Coffee?
Wayne´s Coffee ekspanderer hurtig. Vår visjon er å drive 1000 internasjonale kafeer under dette varemerket. Er du en av de som burde være med i vårt dyktige internasjonale team? Deler du vår lidenskap for kafédrift og er innstilt på å jobbe hardt, med solid støtte fra hovedkontoret, burde vi møtes snart. Last ned lenken nedenfor og fyll inn basisinformasjon om deg selv og dine planer og send den til oss via e-post. Vi tar kontakt med deg for å avtale et første møte - i en kafé så klart!

Adresse

Wayne´s Coffee Norge (Hovedkontor)
pb 2902 Solli
0230 Oslo