<  
>  

Ranvik Arbeidssenter

Seksjon for botiltak og aktivitet består av 11 avdelinger. Seksjonen omfatter ulike botiltak, aktivitetstiltak, støttekontakttiltak og avlastningstiltak. Seksjonen er en del av utviklingssenteret i Vestfold.

Ranvik arbeidssenter gir tilrettelagt dagtilbud til cirka 70 personer med funksjonshemminger eller psykiske lidelser.

Behov for tilrettelagt dagtilbud er økende, noe som gir oss nye muligheter og utfordringer i fremtiden. Vi har et utstrakt samarbeid med private og offentlige instanser.

Vår visjon for tjenesten er ¿en god dag¿ for alle. Avdelingen driver også tilsynsordning for funksjonshemmede elever fra ungdomsskole og videregående skole etter skoletid.

Avdelingen administrer også kjøp av plasser hos private aktører f. eks. grønn omsorg. Avdelingen er lokalisert på Ranvik brygge i Sandefjord, og har eget utsalgssted i Sandefjord sentrum (Gavemakeriet).

Avdelingen har 21 årsverk
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Ranvik Arbeidssenter

Adresse

3212 SANDEFJORD