Norges Forskningsråd

Forskning og utvikling
Norges forskingsråd har ansvar for å auke kunnskapsgrunnlaget og fremje grunnleggjande og brukarstyrt forsking, og innovasjon. Forskingsrådet fordeler årleg vel 5,4 milliardar kroner til forskingsføremål. Forskingsrådet skal også arbeide for å fremje internasjonalt forskingssamarbeid. Forsking skal vere ei kraft i utviklinga av det norske samfunnet. Samtidig er forskinga ein del av vår kultur. Ho er givande i seg sjølv, og ho er nødvendig for fag- og kunnskapsutviklinga. Forskingsrådet er inndelt i fire divisjonar: Vitskap, Store satsingar, Innovasjon og Administrasjon.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Norges Forskningsråd

Forskningsrådet søker IT-sikkerhetsansvarlig med erfaring fra å implementere og forvalte et høyt teknisk sikkerhetsnivå. Som IT-sikkerhetsansvarlig vil du få ansvaret for utvikling og vedlikehold av teknisk IT-sikkerhet for alle våre systemer. Stillingen er innplassert som seniorrådgiver/spesialrådgiver, avhengig av hvilken kompetanse og bakgrunn du har.HovedarbeidsoppgaverOperativ drift av IT-sikkerhetsløsningerGjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyser knyttet til IT-sikkerhetRådgivning og faglig veiledning innen IT-sikkerhetsløsninger, samt implementere sikkerhetstiltakAnsvar for tekniske sikkerhetskravDelta i utvikling av nye løsningerVi søker deg somFortrinnsvis har mastergrad eller tilsvarende innenfor IT- og informasjonssikkerhet, lengre relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanningHar arbeidserfaring innenfor IT- og informasjonssikkerhetEr virksomhetsorientert og vet å navigere i balansen mellom risiko og forretningsverdiHolder deg oppdatert på trusselbildet og trenderHar faglig kompetanse innenfor nettverksdesign og infrastrukturutvikling, sikkerhetstesting, system- og infrastrukturdrift i relasjon til IT-sikkerhet, sikkerhetsovervåkning og analyse og sikkerhetsrisiko- og sårbarhetsvurderingTilfredsstiller kravene for å kunne bli sikkerhetsklarertVi tilbyr deg:En utfordrende og selvstendig stilling i et hyggelig og godt arbeidsmiljøEt kompetent og godt fagmiljø hvor vi legger vekt på kunnskapsdelingLønn etter avtale, medlemskap i Statens pensjonskasse og Forskningsrådets forsikringsordningerSosiale goder som idrettslag, kunstforening og bedriftshytteIT-avdelingen består av ca. 20 medarbeidere pluss eksterne konsulenter (10 personer på hhv drift og utvikling/rådgivning). Forskningsrådet satser sterkt på utvikling og bruk av IT-baserte verktøy både i møtet med eksterne brukere og i de interne administrative funksjonene. I en tjenesteorientert arkitektur har vi etablert helelektronisk søknadsmottak og saksbehandling som er unik i nasjonal sammenheng.Forskningsrådet er opptatt av mangfold, blant annet med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal og etnisk bakgrunn, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.Ønsker du å reservere deg mot å stå på den offentlige søkerlisten, må du begrunne det. Du får beskjed fra oss dersom det ikke er mulig, jf. offentleglova § 25.Som en del av vår praksis foretar vi bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Forskningsrådets eksterne samarbeidspartner Semac AS. Vi ber om at du legger ved vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester som vedlegg til den elektroniske søknaden.For mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte Jonas Rambæk, partner i Capus (932 42 133) eller Thomas Bjerke, Sourcing Manager i Capus (472 60 377) Adresse: Drammensveien 288,0283 Oslo
28.10.2019 Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere