<  
>  
Introduksjonssenteret for utlendinger er en egen virksomhet i Drammenskolen. Senteret består til sammen av fem avdelinger og har totalt rundt 100 ansatte. Vi har som mål å kvalifisere nyankomne flyktninger og innvandrere for deltakelse i yrkes- og samfunnsliv slik at de kan bli økonomiskselvstendige. Senteret skal også bosette nyankomne flyktninger. Senteret ble opprettet i 2001 for å samle og styrke de kommunale ressursene knyttet til ulike kvalifiseringstilbud for nyankomne flyktninger og innvandrere. Våre hovedarbeidsområder er: Opplæring i norsk og samfunnsfag, introduksjonsprogram for nyankomne flyktninger, tolke og oversettingstjenester for hele kommunen, samfunnskunnskap på ulike språk, grunnskole og spesialundervisning for voksne og annen voksenundervisning.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Introduksjonssenter for utlendinger

Adresse

Ilebergveien 21
3011 DRAMMEN