<  
>  

Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitskaplege fakultet, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi

Universitetet i Oslo er den største forskings- og utdanningsinstitusjonen i Noreg, med 28000 studentar og 7000 tilsette. Fagleg breidd og internasjonalt anerkjente forskingsmiljø gjer UiO til ein viktig samfunnsaktør.

Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi er den fremste lærestaden i landet for sosiologi og samfunnsgeografi med forsking, undervising og formidling på høgste nivå. Det som kjenneteikner vårt miljø er breidde, vedrørande tema og metodar, og at våre lærarar er høgt kvalifiserte forskarar. Det er ein god kjønnsbalanse i den vitskaplege staben, som omfattar 30 fast vitskapleg tilsette, omlag 30 stipendiatar og postdoktorar, og 15 tilsette i administrasjonen. ISS har totalt 80 kandidatar på PhD-programmet og 1500 registrerte studentar.
Fakta om Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitskaplege fakultet, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Universitetet i Oslo, Det samfunnsvitskaplege fakultet, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi

Adresse

0313 OSLO