Advokatfirmaet Hammervoll & Co DA

Advokatfirmaet Hammervoll & Co DA ble opprettet i 2006, som en videreføring av et etablert advokatfirma med røtter tilbake til 1989. I dag består Hammervoll & Co DA av 9 advokater og advokatfullmektiger, samt til en hver tid 1-2 advokatsekretærer. I tillegg leier vi ut deler av lokalene våre til 1-3 andre erfarne og selvstendige advokater. Vi holder til i sentrale lokaler plassert i Holbergs gate 19, vis a vis SAS hotellet på Holbergs plass. 

Selskapets kjerneområder er fast eiendom, entreprise, strafferett, kontraktsrett og selskapsrett, samt generell juridisk bistand knyttet til arverett, skifterett og saker etter barnevernloven. Vi yter juridisk hjelp og rådgivning til både næringslivsklienter og privatpersoner.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Advokatfirmaet Hammervoll & Co DA

  • Fagområder Advokatfirmaet Hammervoll & Co DA ansetter til
  • Steder hvor Advokatfirmaet Hammervoll & Co DA har avdelinger
  • Yrker Advokatfirmaet Hammervoll & Co DA ansetter til

Adresse

Holbergs gate 19
0166 OSLO