<  
>  

Modum kirkelig fellesråd

Modum sokn omfatter Modum kommune, med 7 kirker samt 2 menighetssentre, og menigheten har et stort og omfattende arbeid. Modum ligger sentralt på Østlandet og har ca. 13.000 innbyggere. Vi har gode oppvekstvilkår og rike muligheter for kultur og friluftsliv. Kjennemerker er bl.a. Blaafarveværket, Krøderbanen, skiflygingsbakken i Vikersund, Modum bad og Institutt for sjelesorg. Folkekirken står sterkt og har godt omdømme i lokalmiljøet.

Staben opplever å ha et godt samarbeid og fellesskap og består av diakon, kateket, trosopplærer, 3 prester, kirketjenere, klokkere, organister, kontormedarbeidere og kirkeverge. Staben har felles kontorløsning i Åmot kirke.

Modum menighetsråd har vedtatt en lokal virksomhetsplan hvor målet for det diakonale arbeidet er «Diakoni er menighetens omsorgstjeneste ¿ Guds kjærlighet til alle mennesker og alt det skapte, virkeliggjort gjennom liv og tjeneste». Vi søker en person som kan lede menighetens diakonale arbeid i nært samarbeid med andre. Stillingen gir mulighet for å ta eget initiativ til diakonale tiltak i samarbeid med menighetsråd, diakoniutvalg og stab
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Modum kirkelig fellesråd

Adresse

3340 ÅMOT