<  
>  

Høgskolen i Gjøvik Avdeling for teknologi, økonomi og ledelse

Høgskolen i Gjøvik har ca 2800 studenter og 320 ansatte fra over 25 nasjoner. Siden 2006 har studenttallet økt med 43%.

Høgskolen er faglig organisert i Avdeling for helse, omsorg og sykepleie, Avdeling for informatikk og medieteknikk og Avdeling for teknologi, økonomi og ledelse.

Høgskolen tilbyr en rekke bachelor- og masterstudier,samt et doktorgradsprogram i informasjonssikkerhet og en rekke etter-og videreutdanningstilbud.

Høgskolen legger stor vekt på å være nær og dynamisk, nær studentene og arbeidslivet, og dynamisk i utdanningen nasjonalt og internasjonalt.

Gjøvik er en trivelig by i naturskjønne omgivelser ved Mjøsas vestre bredd. Gjøvik og nærområdet rundt med sine ca 70.000 innbyggere, er kjent for driftighet i næringslivet, og rikt kulturliv. Høgskolen ligger sentralt på Gjøvik, og har et tett med regionalt næringsliv.

Høgskolen er prisbelønnet for godt arbeidsmiljø. Gjøvik ligger 2 t fra Oslo, 1,5 t fra Gardermoen lufthavn og 40 min kjøring til innlandsbyene Lillehammer og Hamar.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Høgskolen i Gjøvik Avdeling for teknologi, økonomi og ledelse

Adresse

2815 GJØVIK