<  
>  
.
Forsvarets kompetansesenter for kommando og kontroll informasjonssystemer (FK KKIS) arbeider med å samordne og utvikle mulighetene for kommunikasjon og datautveksling i Forsvaret. FK KKIS sørger for at norske styrker kan "snakke sammen" og utveksle informasjon på tvers av avdelinger i hær, sjø og luft, samt innad i egen avdeling og med allierte styrker. FK KKIS ble etablert i august 2005 og har sin hovedadministrasjon på Jørstadmoen ved Lillehammer. Fordi kompetansesenteret skal bidra til å styrke forsvarsgrenene direkte, er det etablert FK KKIS avdelinger i tilknytning til relevante fagmiljøer i hær, sjø, luft og heimevern. FK KKIS er en fellesavdeling med personell fra samtlige forsvarsgrener og en tverrfaglig sammensatt ledelse.
 Forsvarets arkivtjeneste(ATJ) er en fremtidsrettet enhet innen det arkivfaglige miljøet i Norge. ATJ har en stor kundemasse med fokus på utnyttelse av teknologi og høye krav til sikkerhet, noe som gjør ATJ til en interessant og utfordrende  arbeidsplass.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Cyberforsvaret

950 km fra fastlandet finner vi Jan Mayen. En øy som få har mulighet til å besøke. Vulkanøya i ishavet
06.02.2023
950 km fra fastlandet finner vi Jan Mayen. En øy som få har mulighet til å besøke. Vulkanøya i ishavet
06.02.2023

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (41)

Adresse

Forsvarets Kompetansesenter KKIS
Postboks 800
Postmottak
2617 LILLEHAMMER