<  
>  

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS ble etablert 1. Mai 2004. Våre lokaler ligger i Asker kommune. Eiersiden kan fremvise lang erfaring i bransjen og høy kompetanse med Ingeniør utdannelse og Mesterbrev. Bedriften har sentral godkjenning i tiltaklasse 1, 2 og 3, for alle relevante arbeidsoppgaver tilknyttet vårt fag.

Bedriften sysselsetter pr i dag 28 ansatte. De rørleggere som er tilknyttet vår bedrift har bred kompetanse innenfor tekniske varme- og kjøleanlegg, samt grunnleggende forståelse av tradisjonelle sanitæranlegg. Det er i tillegg til ovennevnte kvalifikasjoner også lagt stor vekt på at alle våre rørleggere skal utøve den beste service til våre kunder og samarbeidspartnere.

Vår bedrift vil ha hovedtyngde på nyetablering og rehabilitering av tekniske kjøle- og varmeanlegg med fokus mot profesjonelle samarbeidspartnere. Vi vil kunne tilby våre kunder alt fra etablering, drift og vedlikehold, samt feilsøking og rapportering.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift

Adresse

1395 HVALSTAD